{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vijeće ministara BiH o zaštiti od poplava i saradnji sa SZO

F
8.4.2010. u 07:09
0
0
Vijeće ministara BiH o zaštiti od poplava i saradnji sa SZO
0
Vijeće ministara BiH o zaštiti od poplava i saradnji sa SZO
Prijedlog dvogodišnjeg sporazuma o saradnji između Bosne i Hercegovine i Regionalnog ureda Svjetske zdravstvene organizacije za Evropu na vrhu je predloženog dnevnog reda za današnju sjednicu Vijeća ministara BiH.
Na dnevnom redu je i Prijedlog sporazuma o saradnji u oblasti turizma između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Srbije, kao i Prijedlog protokola o zaštiti od poplava uz Okvirni sporazum o slivu rijeke Save.

Vijeće ministara bi se, također, trebalo izjasniti o Nacrt osnova za zaključivanje Sporazuma o finansiranju između BiH i Komisije Evropskih zajednica u vezi s Državnim programom (II dio) za 2009. godinu u okviru Instrumenta za pretpristupnu pomoć i Nacrt osnova za pristupanje BiH Konvenciji Vijeća Evrope o pristupu službenim dokumentima.

Između ostalog, na dnevnom redu je Nacrt osnova za zaključivanje Sporazuma o finansiranju između BiH i Komisije Evropskih zajednica u pogledu prekograničnog programa između Hrvatske i BiH za 2009. godinu na osnovu Instrumenta za pretpristupnu pomoć - komponenta II - prekogranična saradnja i Nacrt osnova za zaključivanje Sporazuma između BiH i Vlade Države Katar o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja i sprečavanja utaje poreza u odnosu na poreze na dohodak.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: