{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vijeće ministara BiH o Sporazumu sa Vladom SAD-a

F
30.12.2013. u 08:04
3
3
Vijeće ministara BiH o Sporazumu sa Vladom SAD-a
3
Vijeće ministara BiH o Sporazumu sa Vladom SAD-a
Foto: Arhiv/Klix.ba
Vijeće ministara BiH danas će održati redovnu sjednicu na kojoj će, između ostalog, razmatrati nacrt osnova za vođenje pregovora i zaključivanje Sporazuma između Vijeća ministara BiH i Vlade Sjedinjenih Američkih Država o razmjeni i obostranoj zaštiti tajnih podataka, na zahtjev predlagača Ministarstva sigurnosti.
Na dnevnom redu će se naći i nacrt osnova za vođenje pregovora radi zaključivanja Sporazuma o saradnji u oblasti turizma između Vijeća ministara BiH i Vlade Mađarske, predlagač Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa.

Razmatran će biti i nacrt osnova za vođenje pregovora i zaključivanje Sporazuma između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Portugal o razmjeni i obostranoj zaštiti tajnih podataka, predlagač Ministarstvo sigurnosti i prijedlog odluke o izdvajanju sredstava iz tekuće budžetske rezerve budžeta institucija BiH i međunarodnih obaveza za 2013. godinu

Razmatrani će biti i zaključci 57. sjednice Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH povodom rasprave o izvještajima Ureda za reviziju institucija BiH o reviziji finansijskog poslovanja institucija BiH za 2012. godinu i povodom rasprave o Izvještaju o finansijskoj reviziji Izvještaja o izvršenju budžeta institucija BiH za 2012. godinu

Na sjednici će se naći i zaključci 58. sjednice Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH povodom rasprave o stanju ravnopravnosti spolova u BiH.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: