Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednostavno niste u stanju to uraditi kako Bog zapovijeda. Tvrdim da će to biti napravljeno s brda s dola kao i sve do sada u ovoj zemlji. Jer, da nisam u pravu, za četvrt vijeka (25 godina, malo li je) mnogo stvari bi funkcionisalo kako treba ali kod nas je svakim danom sve gore, sve teže i sve bjednije.
Zakon koga su populisti i prodavači magle iz SNSD mjesecima blokirali i ugrozili finansijeke transakcije sa svijetom, sada će glartko proć, jer su u Parlamentu neki drugi momci.
Jedina izmjena i dopuna ovoga zakona će biti da oni ne mogu biti kažnjeni NIKADA ni nakon mandata od vozanja u alkoholnom stanju,prostitucije,uzimanja mita.Sve što bude tako nešto rečeno za njih biti ćete slučaj za posmatranje na psihijatriji.Jer oni su nepogrešivi. :)
Nejbitniji propis za BiH u zadnjih 15 godina i imamo tri komentara na članku...
Nije problem Bosne sto postoje olosi poput Bakira i Dodila vec je problem sto u tuzilastvu sjede bezkicmenjaci.
Upravo suprotno,sam sebe foliras,a dobro znas da prvo navedeni udomljuju te,ko' sto kazes,beskicmenjake!
.......hoćel ovaj zakon progoniti "gulitelje" i rušitelje države BiH???