{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vijeće ministara BiH o izvršenju budžeta za prva tri mjeseca

S
4.7.2012. u 07:55
0
6
Vijeće ministara BiH o izvršenju budžeta za prva tri mjeseca
0
Vijeće ministara BiH o izvršenju budžeta za prva tri mjeseca
Vijeće ministara BiH tebalo bi danas da razmatra izvještaj o izvršenju budžeta i međunarodnih obaveza BiH za prva tri mjeseca ove godine.
Ministri će razmatrati i nacrte zakona o izmjenama i dopunama Zakona o krivičnom postupku BiH i Zakona o finansiranju institucija BiH, te Nacrt zakona o besplatnoj pravnoj pomoći, saopšteno je iz Vijeća ministara BiH.

Na dnevnom redu sjednice je i informacija o stanju javne zaduženosti BiH na dan 31. decembar 2011. godine, informacija o izvršenju Državnog godišnjeg programa za zaštitu potrošača BiH za 2011. godinu, te informacija o predsjedavanju BiH Ceftom u 2013. godini.

Bit će razmatrani i nacrti osnova za vođenje pregovora i zaključivanje ugovora o izručenju između BiH i Srbije, BiH i Hrvatske te BiH i Crne Gore, kao i Nacrt osnova za vođenje pregovora i zaključivanje Ugovora o izmjenama i dopunama Ugovora o izručenju između BiH i Makedonije.

Pred ministrima će biti i Nacrt osnova za pokretanje postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja Sporazuma između Vijeća ministara BiH, Vlade Crne Gore i Vlade Srbije o osnivanju i funkcioniranju Zajedničkog centra za policijsku saradnju.

Početak sjednice zakazan je za 10.00 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: