{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vijeće ministara BiH o izvršenju budžeta za prva tri mjeseca

S
4.7.2012. u 07:55
0
6
Vijeće ministara BiH o izvršenju budžeta za prva tri mjeseca
0
Vijeće ministara BiH o izvršenju budžeta za prva tri mjeseca
Vijeće ministara BiH tebalo bi danas da razmatra izvještaj o izvršenju budžeta i međunarodnih obaveza BiH za prva tri mjeseca ove godine.
Ministri će razmatrati i nacrte zakona o izmjenama i dopunama Zakona o krivičnom postupku BiH i Zakona o finansiranju institucija BiH, te Nacrt zakona o besplatnoj pravnoj pomoći, saopšteno je iz Vijeća ministara BiH.

Na dnevnom redu sjednice je i informacija o stanju javne zaduženosti BiH na dan 31. decembar 2011. godine, informacija o izvršenju Državnog godišnjeg programa za zaštitu potrošača BiH za 2011. godinu, te informacija o predsjedavanju BiH Ceftom u 2013. godini.

Bit će razmatrani i nacrti osnova za vođenje pregovora i zaključivanje ugovora o izručenju između BiH i Srbije, BiH i Hrvatske te BiH i Crne Gore, kao i Nacrt osnova za vođenje pregovora i zaključivanje Ugovora o izmjenama i dopunama Ugovora o izručenju između BiH i Makedonije.

Pred ministrima će biti i Nacrt osnova za pokretanje postupka za vođenje pregovora radi zaključivanja Sporazuma između Vijeća ministara BiH, Vlade Crne Gore i Vlade Srbije o osnivanju i funkcioniranju Zajedničkog centra za policijsku saradnju.

Početak sjednice zakazan je za 10.00 sati.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: