Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIČIJA NIJE DO ZORE @muamer, imaš podršku, ako se u sarajevu probudi samo 5000 građana, to su nemiri i socijalni bunt a možda i Bosansko prolječe. Fašiste, negativne nacionaliste, političke kriminalce pa ako naleti i koji tajkun protjerati ili pri opiranju pobiti. Obavezno sve ih tovariti u Centrotransove autobuse, ni slučajno u GSP-a jerneče ni do drine dobaciti.
Oni su samo najslozniji kad zele sebe da financiraju,usvoje akt,i odose kuci sa zadovoljstvom da se tucaju sa zenom!
je bem li vam majku svima i tebi radmanoviću i dodiku i bakiru i zlatku lagumđiji i svima vama političarima dabogda se raspadali živi. evo umro je mali ognjen iz trebinja umrla je djevojčica iz bihaća bolesna djeca umiru jer se ne mogu liječiti na vrijeme i adekvatno zato što ste vi veliki srbi veliki hrvati i veliki bošnjaci,narode mislim na sve probu di se više nedaj bože možda baš vama sutra budu trebale pare za liječenje mada već sada nam treba za hranu naučili su nas da se naviknemo na preživljavanje a ne na život normalan život prekinimo ovu političku šaradu oni samo gledaju svoje zicegu i familiju a mi smo samo stoka za šišanje i muženje.dosta oduzmimo im sve i protjerajmo.stop tiraniji napravimo bosansko-hercegovačko proljeće.