Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kladio bih se da ni Ured za reviziju nema efikasnu i racionalnu unutrašnju organizaciju. Ovi nalazi Ureda za reviziju su mlaćenje prazne slame, pošto nema nikakve dalje procedure koja bi dovela do konkretne istrage. Oni daju mišljenje, koje se ovako objavi da narod misli da se nešto radi, onda to ode u ladicu i bog te veselio. Vuk sit, ovce na broju. Živio Ured za reviziju.
Zele ostaviti praznu kasu prije smjene.
Bog me ubio ako znam da su ikad i u bilo čemu uspostavili racionalnu organizaciju. Osim , naravno, u racionalnom koristenju goozova pri sjedenju.