Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sredstva MMF-a su uvijek namjenjena za kupovanje socijalnog mira....i ni za sta drugo
@ogled eto i tebe prekrizise hehehehe
molim samo da se usvoji zakon po kojem ćemo svakom djetetu prilikom izrade rodnog lista prikačiti i spisak kredita koje će otplaćivati u ime bosne i hercegovine
sve te pare od MMF vratite nazad.sa tim vas MMF kupuje i ucjenjivati će kasnije.manite svetoga.što zaradite sa svojih deset prstiju to je najsigurnije.tražit će da MORATE ugrađivati čipove .
odavno ljepsu vijest nisam procitao... bravo, bravo... e sad neka nastave prodavat one entitetske obveznice
Bravo. Sad nek Dodik puca po EU i zapadu, a dize u zvijezde 80x manju pomoc iz Rusije i 1000 papirnih maski iz Madjarske. Stopirati ovo pa po cijenu da svi istrpe jer se sa bandom ne moze drugacije, ovo je pitanje drzave.
Reakcija na juce. ⛹️‍♂️⛹️‍♀️⛹️‍♂️
Nadamo se daneće ni povući. Što manje zaduženja to bolje držva prođe krizu koja tek dolazi. Najgore je državama kad ne mogu vratiti kredit i objave bankrot.
malo predstave, kao i obicno. do mraka ce promijeniti misljenje, ko biva ne bi oni, ali drzava je u pitanju :-)
ni poslali nisu, milionce vec zastekano... ma ja ba :)
vidim ovi ovamo 'moji' likuju, jer kontaju da ove pare štete samo rs-u... a koliko li će štetit 'nama' ako ih kojim slučajem ne dobijemo? ii kad je vrijeme da budemo jedinstveni i pokažemo zajedništvo- mi i dalje čekamo da komšiji umre krava! jeste, pare će se pokrast;i vračat će ih moja i vaša djeca.. aliii ko nas pita!? imamo oktobar,ali tad smo u rovovima pa ne izađemo na glasanje.
podzic je iz df a ovo dvoje iz sda.. ne znam o cemu se radi. možda je ovo neka osveta čoviću
Ovde je MMF sumnjiv, otkud to da daje novac državi koja nije usvojila budžet!???
Birokratija
Nama ne trebaju te pare kako bi spasili ovu vlast. Bolje da padne vlast pa da krenemo kako treba ispočetka.
Sad će onaj ludi Milojko iz rs-a početi bljuvati vatru, prekjuče su nadrljali evropljani, juče Incko danas na dnevnom redu Bošnjaci koji mrze sve srpsko hahahahahah