Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj pizdicuzvizducu, ko zabrinuo se zbog chetnika u visegradu pa ne zna papak progurati jednostavni i obicni program nac..
Co to znamena?
Amerikanci, Britanci, a i Nijemci manje upadljivo nešto rade. Oni se više pitaju nego Crnadak.
Nema od ove tvorevine ništa. Ovo treba uzimati dok se možena razne načine i magla odavde. Gotovo je, ode sve u neku stvar. Nema pomoći.
Vijece ministara bi danas moralo imati prvu tocku o jucerasnjem cetnickom orgijanju u Visegradu a i u jednu ruku upad cetnika iz susjedne drzave u BiH sto je u najmanju ruku SIPA morala na licu mjesta reagirati na celu sa ministrom Mekticem i bi morao ovdje da se ocituje o propustima.
Staro vijeće, novo vijeće, rezultat je tu neđe 7:4 protiv vlaha ... ne znam ćemu ovaj cirkus.
Kako su glupi ovi muslimani svaki srbin misli ko jedan o bh.Ni ovi ni oni nece usvojiti nato.