Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikola Nidžo Špirke. Rođen, stvoren, nadaren da opstruira, minira i koči bilo kakav pokušaj intergracije, zbližavanja i napretka.
Nikad mi necemo u EU-u prevelik teret terorizma nosimo kud dadosmo nase pasose BIH-e onim arapskim teroristima
Bezvizni režim mi ne znači ništa jer je sad recesija. Kad smo svi imali sigurnije i bolje plaćene poslove tad nam nisu dali u EU bez viza. Sad kad svi imaju problema s poslom, štede i skoro nikako ne putuju oni bi nam kao ukinuli vize.
Po ovome ispada da stranci žele bolje nama i našoj zemlji od naše vlasti. Toliko su nas ponižavali sa vizama u posljednjih 15 godina a sad kao \"žele\" da mi što prije dobijemo bezvizni režim. S R A M O T N O
Po ovome ispada da STRAprema žele bolje nama i našoj zemlji od naše vlasti. Toliko su nas ponižavali sa vizama u posljednjih 15 godina a sad kao \"žele\" da mi što prije dobijemo bezvizni režim. S R A M O T N O
Euro IDIOTI! sa kakvim BiH Idiotima vi tabirite sto treba i kako treba. Vi \"EU\" ste poslednji gadovi ovoga svijeta cak veci od tih BiH spodoba tog politikantskoga odpada. Vi postavljate uvjete tim GADOVIMA koji obilaze svijet na racun obicnoga covjeka, drzavljana Bosne i Hercegovina i ne cekaju na VIZU ispred vasih diplomatskih PASCARA i njima se j..e sto netko mora 3x doci da mu se u EU diplomatskoj PASCARI dozvoli ulazak u ZOO zvani EU. VI mi se gadite do neba jer zivim u vasim demokracijama vise od polovine zivota i jasno mi je kakve konstrukcije nosite ispod frizura. Placate basnoslovno tom AUSTRIJSKOM CINOVNIKU sto po koju lane da bi se cuo glas EU a ne koristi ovlasti da napacenom DRZAVLJANINU Bosne i Hercegovine olaksa zivot. Vi iz EU experimentirate na BiH gdje su granice podnosljivosti socijalne cjeline i evo doveli ste Zemlju do granice samounistenja. Vi iz EU ste CINICI, NAKAZE, UBICE i FASISOIDI za BiH ste apsolutno odgovorni !!!
Jest ga opicilo pa mu samo prijeteca pisma salju te iz Mostara te Intzko iz Sarajeva te ovi iz Brisela hahahahaha