Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragan Lukač, etnički čistač https://www.youtube.com/watch?v=aEX3UkLqxJA
Treba pozvati Halilovica, Orica, Dudakovica i ostale gazije da naprave patriotski front oko kojeg ce se narod okupiti. Bakire, hvala ti ali jednostavno ne znas. Ja ne znam gdje je obraz ovim tzv. vodjama Bosnjaka. Pa kad vec 20 godina gusis narod svojim neznanjem, SKLONI SE! Voditi narod nije karijera na kojoj se penzija zaradjuje. Bakire, pogledaj samo sta je tvoj babo rahmetli sve zrtvovao za svoj narod pa se upitaj sta si to ti postigao. Ali neka, Bosnjo hoce da je merhametli, pa oprasta i trpi. Ali treba znati kome oprostiti i kome trpiti. Krmadima iz RS-a sigurno ne.
Popisam se na drzavu takvu dok god postoji u njoj rs nikad drzave nece biti nikad..
Hoce ,pohapsice ih sve . Al suti dobro je nek ih ne ubijaju kao 90`
Ma Bosnjaci su manjina citavoj BH,,,zahvajujuci "svojim" pedstavnicima u vlasti....
Kud mene ne uhapsise cetnici Vidjeli bi kako se christiania pretvara u teroristu :) Sutio "92 da ovo trpim da mi se desi cetnik da me hapsi 2015 ponovo i torturise. Neces srbine samo me dirni rokam redom, trpiti te necu. Tako, da se ogradim da nebude da je u ime islama nego u ime slobode. Genocidna tvorevino sto se nazivate pod rs.
Politicka...pornografija.dok narod bosnjacki i dalje strada,jas i ceme od vlasti...:!
https://www.youtube.com/watch?v=nmxknrRxiSo
"Bilo kakvo izlaženje van okvira nadležnosti i bez obavezujućih i potrebnih odluka nadležnih pravosudnih organa NEĆE i NE SMIJE biti tolerisano jer bi značilo vaninstitucionalno i vansistemsko djelovanje organa koji su zaduženi za provođenje zakona i očuvanje reda i bezbjednosti, stoji na kraju saopćenja." DAKLE, NEĆE I NE MOŽE BITI TOLERISANO!
Nemaju cega da se boje? Poznajem jednog od uhapsenih i to dobro...covjek jeste vjernik i nista vise i zbog toga je kriv i terorista? Covjek ima svoj gradjevinski obrt i bavi se svojim poslom i problemima,muhu na zidu nebi pipnuo i sad neko sebi daje za pravo da na osnovu izgleda ili vjerske opredjeljenosti hapsi? Pa to je terorisanje naroda! Narod ce kad tad uzvratit kad se zasiti,ja se samo nadam da ce to biti ubrzo!