Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imenuju svi svoje ljude osim Bakira, a Riđobradi kako te uvijek nasamare pa tebe bi djeca u vrtiću preveslala
A da je Bakir imenovao svoje komentar bi bio “Bakir imenuje samo svoje poltrone na sve funkcije, pa dokle više SDA tiranije?”
@fbUser1593246334 SDA naivcino, jel stvaaaarno mislis da Bake nema.prste u ovom??? 🤣
Ovo mi liči da će Bošnjaci opet biti namagarčeni
@modrice Več jesmo. SDA Krade više od svih ostalih i samo ih to interesuje.. Nemaju oni svi zajedno 6 razreda osnovne, ostalo je sve kupljeno. Sramota.
I ja imam srednju skolu hocu i ja direktorsko mjesto al mi nedaju nisam u SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbe na svakoj funkciji, zatim rvati pa romi, pa bošnjaci
Njemacka svaki dan te vise volim
*ebu nas bosnjake, ne vade, iz dana u dan.
Bravo Bake, jos jednom si ga ispusio a i mi sa tobom. Sarenu laz koji ti je Dodo uvalio mozes sad slobodno zvati i ANP a i tariguz, kako ti je volja.
covjek koji je kaznjavan zbog ne postivanja odluka RAK-a..postavljen za direktora RAK-a...znaci znamo svi sta slijedi bice nagradjeni oni sto misle kao on a kaznjeni oni sto rade ispravno...
SAMO TI BOOKIRE AMINUJ SVE!!!!! I BABO TI JE SVE AMINOVO!!!! I SREBRENICU JE AMINOVO!!!!
NIGDJE Bosnjaka s glave.RAK je jedna od najvaznijih agencija...Ne znam da je Bosnjo bio ikada glavni u RAK-u.
Bake, ograničen si i beskoristan!
Nemamo ministra sigurnosti jer to odgovara debeloj i dzaferu.
Uglavnom kad pogledas onako letimicno...bakir je bosnjake pokopao, nema ih ni na mapi
Sipa je takodjer politicki kontrolirana.
Hahahahahahahahaahahahahah bakire bakire bakiree sebijaaaaa tako se bori za bosnu
Hajmo sad hronološki. Radončić se povlači kako bi prisilio SDA da za imenovanje Bošnjaka prodaju se i sve bitne direktorske pozicije u korist SNSD i HDZ. Sve za poziciju sigurnosti koja je samo ogromna odgovornost zbog migranata. Imam dojam Da Dragan za jaja drži Radončića a preko VSTV i FAdila. Da Bakir svakako ne zna gdje je i šta je a Željko se i netrijezni iz kafana. Bravo Bošnje al stvarno ste glupi i naivni.
Sejdo Komšić na aparatima
Zasto je uopste bitno iz kog si tora, ako ces casno I posteno raditi svoj posao?? Ove njihove opstrukcije, zahtjevi, uslovljavanja, samo govore da se posao nece obavljati posteno, nego kako doticnom ovnu predvodniku odgovara. Koji je smisao takve drzave?