Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je nahajr
Svaki ministar se vozi u vozilima prekp 50.000 km. On za 20 milja ne moze garsonieru uzeti, sram bas bilo
Lijep gest, mada realno trebao je dobiti vise.
Sta rade sarovic mektic i ostala otpad iz srpskog naroda u sarajevu
Cestitam Tuka ti si to zasluzio svojim radom i ulagenjem, nije ti drzava pomogla a ti je ipak volis. Odreknes se svega, ulozis milion u sebe, a kad osvojis medalju na olimpijadi, onda ces od drzave dobiti 20000 KM. Ovdje se isplati baviti sportom.
nemojte odvvajati od usta SDA ovaca , haram je ....
Majstore, svaka čast, zaslužio si
@gooUser1569259590 mislio sam na gospodara Allaha dželešanuhu,,pa na sve ostalo
Nacelnik Bihaca Galijasevic dao stan u centru Bihaca kosarkasu Musi nakon onog juniorskog prvenstva, i jos na to sve znalo se je da Musa ce otici vani i da mu stan ne treba. A ovamo socijalnih slucajeva i demobolisanih boraca hrpa sa nerijesenim stambenim pitanjem. Ali vazno se je preseravati :)
Amele gazijo naš,gospodar naš,porodica pa sve ostalo,aferim
popiso se Amel na sve ove donatore, dupelisce, ministrei vlade u dohi, kada je naocigled cijelog svijeta osvojio srebro
Dajte malo potkuj te to, nemoj da Tegeltija potkiva