Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Simbolički nije dobro da se jaka forma jednog naroda gasi u predvečerje : 11.07.(1995)2019. Poruka je očita i nije dobra.Narodi ujedinite se !
Tendenciozne opstrukcije !
"Kako smo ranije pisali, Dodikove tvrdnje pokazale su se netačnim s obzirom na to da Vijeće ministara BiH može čitavu godinu, i bez budžeta, usvajati odluke o privremenom finansiranju. Ako se pak i desi da ne bude usvojena odluka o privremenom finansiranju, Ustav BiH je predvidio zaštitu u slučaju finansijskih blokada države".
Zasticeni su ko beli medvedi.
nije usvojen budzet ali rade sta hoce
Otvoriš novine, čitaš i ne kontaš da li je SDA stranka ili firma za promet nekretninama. I onda tu ekipu koja se "kreativno obogatila" pošalješ na rezervni položaj u raznorazne Parlamente , Vlade , Vijeća. Pa više ne znaš da li je to Parlament, Vlada, Vijeće ili zatvorska jedinica otvorenog tipa.