Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi se brinemo hoce li opstati nova Vlada KS, a nama jos uvijek staro Vijece ministara iz saziva 2014 sastanci.
..Pare im iz dzepa vire...sirotinji se smiju
Svašta. Na današnjem zasjedanju će razmatrati 72 tačke dnevnog reda. Znaći to će ići otprilike ovako: Ko je za prvih 30 tačaka ZA, ko je za drugih 20 tačaka ZA, PAUZA 2 sata za ručak, ko je za ostalih 22 tačke ZA. Zahvaljujemo se gospodi na kooperativnosti. Današnja sjednica se završava a slijedeću aBd ćemo imati u septembru.
Vecina naroda i zaboravila kad su bili izbori, a jos nema vlade. Koji cirkus :).
Bice cupavo sa novim ministrima 😀
MINISTRI U TEHNICKOM MANDATU RADE. BOLJE NECE FUNKCIONISATI NI SA MINISTRIMA IZ SNSD VEC SAMO GORE. POZNATO JE DA SNSD I DODJK JAVNO IZNOSE DA SU PROTIV DRZAVE I DA ZELE NJEN RASPAD. ZASTO ONDA UVODITI TAKVE MINISTRE. AKO PRISTANE DODO NA NATO PUT ONDA MOGU I NJEGOVI MINISTRI