Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno stvari dolaze na svoje!!
dosta su svojih pozaposljavali, ustolicili su sve sto ima veze sa sda
Vidi ovih sto pucaju minuse... nemoze da se cuje nista kontra SDP-a.. a meni je najdraze citati ove sto imaju puno minusa :)
Danas ce Tihic da pusti suzu, jer zbog budzeta, on i 10.000 ljudi koje je SDA zaposlila u administraciji moraju na Biro
Sve nam je ovo zakuhao Zlatko sa svojim poslusnicima... Cima ga nesto prestanu slusati i ponasati se odgovorno i nedozvoljavati da ima se razno razni majmuni mjesaju u posao budu smjenjeni tipa Emira Suljagica, a sada je i svog glavnog pusi k...a novina Bakira Hadziomerovica prodao Dodiku da se ovaj iskali na njemu ( nekazem da ovaj doticni novinarcic to nije zasluzio al eto kako se Zlatko odnosi prema svojim... )... Sada je dosla na red drzava da nam je razvali sa Dodikom i Covicom ( ko oni nesto bolji od SDA, SDA kriminlaci a ovo sve posten svjet da nas Bog sacuva Zlatka i njegovih poslusnika ) ... Unistavaju nas kao Muslimane, Bosnjake, Bosnace... Prodaje nas i on i Radoncic Srbima i Hrvatima... oni zele da mi nestanemo .. To je mozda i moglo do 1992 al vise nemoze... Od svega ovoga najvise me boli prodaja Drzave i nas Muslimana/Bosnjaka Srbima i Hrvatima za par ministarskih fotelja.... Blago ZMELJI koju Zlatko i Fahro zaobidju ... Zlatko se uspio posvadjati i sa Milanovicem
-Pogledajte.........ove ´zohare.......Vujece Ministara ...ta je najbolja firma....! -U BiH......!
Ipak, ne mogu da sakriju od javnosti da su sve prodali Miloradu Dodiku za jednu „Glavušu, najobičniju janjeću glavušu“, Ministra vanjskih poslova, i ništa više. A dali su puno toga, sve protiv svoje države za čovjeka. Dali su budžet koji nas nigdje ne vodi, električnu energiju, ukucali trase autoputa, dodijelili naše kredite stranim firmama, a poslove našim hamalima. Obećali nove izborne ustupke onim bez razloga omrženim, uništavanim \"kriminalcima iz HDZ-a\", dok im sad tepaju i mole ih da uđu u vlast, te izbacuju, osuđuju i sumnjiče one iste koji su im bili \"pravi Hrvati\" i koje su zbog lojalnosti nakrcali foteljama. I ko je ovdje lud. Zlatko je lud! Napravio haos, za samo jednu glavušu, paću, glavurdu - i to svoju.
U komitetu SDP-a glasali su da se izbaci SDA iz vlasti u zamjenu za jednu glavušu Ministra vanjskih poslova BiH. Još je ostao samo „mali problem“ - kako to napraviti. Pitaju se ipak poneki razumni iz njihovih redova, jesu li previše nemogućeg obećali, čak i da li su donjeli dobre odluke. Jer, samo do neki dan, svi iz SDA, HSP-a i Lijanovića bili su najbolja Vlada do sada u povijesti, najkompetentniji ljudi, profesionalci svog posla, harmonični ministri koji se svi čak i u jednom autobusu vozikaju...i tako dalje, i tako dalje. I sad odjednom, koljački rječnik i najteže uvrede, rafalna vatra optužbi .. Pa ko je ovdje lud .. Da li stvarno misle da mogu preokrenuti i spinovati sve, samo zato što su im partneri najavili da su za normalan dogovor, a ne slijepu poslušnost.
I šta nam naš uvaženi drug Rejis Serić kaže na sve ovo, ili ga libo milokliz još 3 mjeseca do kraja mandata a vi rajo se hebite. On se svakako umacio širi nego viši od pilava i dolme