Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vijeće ministara BiH će posuditi 56,6 miliona eura za jačanje bankarskog sektora u BiH ---------------------------------- CUJ ZA JACANJE BANKARSKOG SEKTORA? PA TO NEKA ULAZU BANKE MAJKE IZ ZAPADNE EUROPE I TO SA 1% DEVIZNIH POLOGA BOSANACA KOJE DRZE U ZAPADNOJ EUROPI.
ZADUZUJU DRZAVU DA BI OJACALE PRIVATNE STRANE BANKE? KO OVDJE KOGA GREBE I KO PLACA?
ZA OVO KO JE DANAS GLASAO, TREBA GA KRIVICNO GONITI I UHAPSITI! OVO JE KRIMINAL, LAZ I KRADJA! CUJ ZADUZUJU SE DA OJACAJU PRIVATNE STRANE BANKE KOJE DRZE U SVOJIM MATICNIM BANKAMA I ZEMLJAMA + 5 MILIJARDI EURA LOVE BOSANACA?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vijeće ministara BiH će posuditi 56,6 miliona eura za jačanje bankarskog sektora u BiH --------------------------------------- OD KOGA CE POSUDITI? OD ISTIH ONIH ZA KOGA UZIMAJU KREDITE DA IH OJACAJU, STRANE PRIVATNE BANKE? O GREBO VAS OTAC KORUMPIRANI, TREBA VAS ZBOG OVOG SVE HAPSITI!
Ako žele ojačati bankarski sektor onda trebaju pogasiti male privatne banke i ojačati državni bankarski sektor, tako da sve ide preko centralne banke BiH. Tako bi se smanjila pljačka, dugovanja, nama manje akcize i pdv bi se vraćao u državu a i ekonomija bi jačala. Ovo je čista pljačka, i za koga će te glasati na idućim izborima?
Zašto će nam uopšte bilo kakva vlast? Čuj im fazona...sve nas zadužuju i daju pare bankama?
Estagfirullah..
Znaci: banke sa nesposobnim glupacama plasiraju milione, i uzimaju bezvrijedne kolaterale kao osiguranje tj. stavljaju pod hipoteke precijenjene nekretnine (niko u drzavi ne kontrolise podmicene procjenitelje nekretnina!). Klijenti sa tim milionima zbrisu i nikada ih ne vrate, i naravno zbog bezvrijednih kolaterala Banke su u minusu. I sada eto VM spasava nesposobne Banke nasim novcem! Joj, kad narod pukne, bit ce spica svugdje
'ebo te VM jače od MMF! ovoj stoci iz VM je preče davati pare bjelosvjetskim lihvarima nego osnovati svoju državnu banku, ............ možda to stoji u smrdljivoj agendi?
'ebo te VM jače od MMF! ovoj stoci iz VM je preče davati pare bjelosvjetskim lihvarima nego osnovati svoju državnu banku, ............ možda to stoji u smrdljivoj agendi?
Šta bi sa priče da je bankarski sektor najjača grana naše ekonomije? Šta bi sa onim silnim milionima što "građani drže na štednji"?! Robovi ćemo biti za 5 godina, mark my words.
Ooo vi izrodi kvazipoliticarski.
Molim ? Sad i lihvare financirate ? pa stvarno...
mozete dati mikrokreditnim da nas deru po kamati 25% a vi im dajte za 1%
POKRIŠE DODIKA KREDITOM mjesto akcizama. KAo što znate Dodik i ŽEljka su opuhali tri srpske banke a komitenti su anduldureni DEPOZITIMA uloga štediša iz federacije . Da se ne bi strovalile i banke Federacije sad je PEnis uzeo kredi od 56 miliončića, a Dodik je BAkiru u znak dobre volje DAO VLAST U SREBRENICI. Kako je uplašen Jaran Čović mu svake sedmice ide u BL i obećava da ga NJEGOVA TUŽITELJKA neće uhapsiti ! LAko je biti Mile kad imaš toliko dobrih d(r)ugova !
vraćam ti se BOSNOOOOO ma znao sam ima nade, evo ga krenulo je.... ZVRR ZVRRR ZVRR a hebemti budilicu , moram ustati
e svasta ...