Provesti presudu "Sejdić-Finci"
0
Vijeće Evrope traži od BiH da se formira vlast
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, čim reketaši (Stranka za kumove, prijatelje i rodbinu), atentatori i pljačkaši (Lojanovići) i crnokošuljaši (Hrvatska stranka poturica) budu iz Vlade za 24 posto premješteni u KP Zenica.
Sve dok se ne donese i sprovede u djelo rezoluciju da se hitno uhapse i pred lice pravde izvedu glavni ideolozi agresije na Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Kosovo (Dobrica Ćosić i ostali) teško da će biti nekog napredka u regionu.
LUSTRACIJA, domaća zadaća za sve koji hoće u Evropu. Svi su to odradili osim nas.
tražimo i mi od evropske unije da se raspadne.
zaboli me za eu ko i eu za mnom
Ja vam kažem trebali smo svi mi dati glas Sulejmanu Tihiću na izborima 2010 godine. Pa njega je Joe Biden 2009 u maju proglasio jedinim kooperativnim političarem. Pa dok se Dvije trećine odnosno Tri petine ukupnih poslaničkih mjesta ne podjele njegovom Prudskom hvaeru Draganu Čoviću nema ništa euroatalanstkih integracija. Zatim tu je nezaobilazni Aprliski paket kojeg je srušio Haris Silajdžić, zatim tu su i nezaobliaznih 5 ciljeva i 2 uslova: Dakle pod broj jedan porobiti sve građasne BiH, pod broj dva opljačkati ih i poniziti, pod broj 3 prezadužiti državu da i njihovo čukun unuče vraća kredite, pod 4ciljem je uništiti obrazovanje a mlade visoko-obrazovane kadrove kao prijetnju Tihiću i Tihićevcima protjerati u inostranstvo a peti cilj je svi ostali koji ostanu moraju biti gladni goli i bosi. Pod dva uslova se podrazumjeva da svi damo glas Tihiću i da bezpogovorno prihvatimo činjenicu da u ovoj zemlji smo već svi odavno programirani na neuspjeh. Tihi - za dogovore i kompromise :)
Posljednji izdisaji...
Nesposobni levati...
Srca ti, pa vidi nam Delegacije!!!! Mi nikako da shavtimo da ce nas svijet ozbiljno shvatiti kad to i sami budemo uradili i da je u interesu drzave da nas predstavljaju profesionalci, a ne redom: 1. prevodilac; 2. pravnica u industrijskom kombinatu i prevoznickoj firmi 3. inzinjer masinstva 4. inzinjer elektrotehnike 5. estradna umjetnica 6. anesteziolog 7. politolog 8. kateheta. Ja vise nemam sta reci.....
Pa, kakva nam je delegacija, ne da cemo oboriti belgijanski rekord, nego cemo postaviti neoboriv rekord. Ma najmanje su bitni cigani i jevreji, nekakav sejdic-finci.. Pa hoce li nam to pomoci da bolje zivimo.. Pa ako je taj cigansko-zidovski klan kljuc uspijeha drzave BiH, odmah se deklarisem ciganinom, pa ako treba cak i jevrejem..
nemojte jos majku vam daj bar da oborimo rekord belgijanaca :D
Postoji li sansa da se tuzi Izrael, koliko sam upucen, kad Palestinac napusti Jerusalem nema mu povratka, defakto su ZAROBLJENICI. Dok zidovi mogu izaci da se skoluju i ponovo se vratiti ?!
Sto se ne moze gljiva puhara komentirati?
A mi trazimo od vas krstaško-imperijalističke bagre da nam\' pofamflate našu BosanskoHercegovačku belegiju!
Nikad sa sr.ima na zelenu granu :-(
taman da se vise ne traze ratni zlocinci,samo ih postavite i pravac den hag heheheheheheheheeheh