Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bagro smrdljiva zapadna ljevičarska, bar nam vi ne prisjedajte na muku...
Isto ko da je neko sastavio troje malih dječaka koji su se potukli, pa im kaze nesto tipa: Nemojte se tući, puj to! Sad se fino rukujte i mrš kuć'.
Morat ćemo čekat do nove godine da CIK objavi konačne rezultate i onda čim se vratimo sa zimovanja idemo u formiranje vlasti nebi li se do zime dogovorili. Valja pripreme pravit za slijedeće izbore.
Bit će mnogo problema s formiranjem vlasti, jer će Hrvati blokirati sve što mogu. A može im se jer su bili pametni i ujedinili se, a ne ko Bošnje!
Ima li neko ko će uslovljavati formiranje vlasti, pita Evropa? :D
Ma i ovih mi je pun k..., stalno su zabrinuti i pozivaju nešto naše političare a znaju da se ovi ništa ne mogu dogovoriti. Licemjerni su do bola.
Ma hoće, evo sve idu pa zapinju. Samo su čekali vad da im to kazete i udarnički od ponedeljka.....
Pozvali ih na viber sa preporukom da ne zure.
izgleda da nikad nije dovoljno miješanja krstaša sa istoka iz servije, niti križara iz kurvatije, uvijek su tu neokolonijalistička i neoimperijalistički krstaška govnna iz eu da nam još i oni zajašu na vrat.