Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
istu potvrdu pripadnik armije od do je dobio i diverzant i onaj sto je radio u magacinu s tim sto ovi drugi predstavljaju borce i pojavljuju se na godisnjicama bitaka u skupocjenim automobilima a guraju ih stranke a pravi borci kojih je bilo puno manje od logisticara i ratnih profitera zive na ivici egzistencije i zdravlja
nedavno mi jedan logisticar rece kakav sam ja to borac bio kad sam izranjavan a on zayeban pa mu ni dlaka sa glave ne fali a ja taman da mu kazem pa da si malog fudbala igro 4 godine povrjedio bi se a on sjede u dzipa i ode u boracko udruzenje a ja sa stakom u podstanarsku kucicu
Svaka ozbiljna država je svoje borce i branitelje u posle ratnom periodu nagradila vojnim dodatkom. To je danas slučaj i sa vojnicima Republike Srpske koji primaju 410 KM.
@Lupa Republika koja nije zaboravila one koji su se za nju izborili, svaki mjesec 410 KM dok su živi
REZOLUCIJA se mora usvojiti. To je pravni dokument iza kojega stoji Slavna bosanska Armija. Sve institucije i pojedinci koji ne priznaju ovaj pravni akt su domaći izdajnici i neprijatelji Bosne i Hercegovine.
vi znaci podrzavate mileta.
A ja branitelja i ku....rca. Oni se borili protiv tenkova, aviona i topova a trećerazredni političari ih guze za 100 KM.
ovih dana bas zanimljiv program
haha bice interesantno
@real hoce pravo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Licemjerno,koja crna mirna setnja,nece je niko ni primjetiti.Mirnim setnjama se ne ostvaruju pogazena prava.
Skutori sta ste uradili od onog jadnog Libanca u Medjugorju..
Ko će znati, ko je kakav straga Ko će znati, ko j’ uz koga bio Ko je kakve ratove vodio
ma jašta, u manjem BH entitetu protesti mora isto biti u FBIH, ovce