Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se dogodilo prema planu, koji su napravili americki politicari. Oni su sve uradili da drzava Srbija ne bude osudjena, iako svi znaju da se u BiH od 1991. god. nista nije moglo dogoditi bez ogromne materijalne i novcane pomoci i aktivne uloge drzave Srbije.
Znaći Srbija nema nikakve veze sa ratovima i zločinima u bivšij Yugi????
Dobra advokatica, još kad bi znala razliku izmedju dž i đ, i između č i ć, bila bi još bolja.
Kad vec Međunarodni sud nije uspostavio vezu između Karadžića i Beograda, nasa je obaveza uspostaviti tu vezu, jednu traktorsku liniju novim autoputom Sarajevo-Beograd. Srbija je fasisticka drzava i kao takva pogodna za fasiste svih boja i nacija, takorekuc obecana zemlja.
kleptomanka naserova..fuj,gadure!
mržnjom ste opčinjeni, mržnja će vas uništiti,poturice,pljuc!
Ukoliko se Klixu najkraćem roku ne riješi ovih KOS-ovskih i SANU '' bulevarđija'' iskoristiću sva pravna i dozvoljena sredstva da ih elektronski ''deportujem'' na ''smetljište'' bez obzira da li se radi o ''gazibarama ili lastavicama''.
@Hamoponovouredu jesi zaheban upm!
Sud osudi Hrvatsku za tzv uzp(a primili preko 200000 izbjeglica muslimana,sva humanitarna pomoć isla preko HR)a Srbiju ne optuže za tzv uzp....i onda nego priča da sud donosi odluke na pravnoj a ne na političkoj osnovi....ma ja
Zasto ova zena nije bila u timu tužilaštva?
jebes beograd daj ukini genocidnu.
Meni je pored spomenutoga žao i što su govnarski političari prihvatili daytonski sporazum i ozakonili zločinačku tvorevinu republiku srpsku. Bolji je i stogodišnji rat od nakaradnog političkog sporazuma, gdje kancerogeni odvratni tumor zvani rs non stop prijeti opstojnosti BiH.
Zastave u BL na pola koplja.
procitah negdje, da je docek u laktasima odgodjen do daljnjeg??? aparata, aparata, aaaapaaaraaataaaa
Da li nekom ili nečijom grubom greškom ili ....???....no, nevjerovatno da je Hag presudio da je Hrvatska učestvovala u udruženom zločinačkom poduhvatu u BiH, a vidi "čuda" Srbija NIJE.?
Da ste i vi pravni zastupnici ispred BIH bili malo vise uvjerljiviji i ucinkovitiji a posebno o tuzbi BIH protiv Srbije sigurno bi i ishodi bili drugaciji a ovdje prvenstveno aludiram na SDA pravnika Softica.