Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zločin se isplati, šteta što to svi nismo znali ranije ali nije loše zapamtit za ubuduće . . . ! ! !
@catapa Dobro nisi nabrojao i lavove iz pionirske jer oni u vasoj mitomaniji imaju poseban znacaj.. Civile koje je Caco pobio je svak normalan osudio i zbog toga je i platio glavom mi smo mu sudili na licu mjesta metkom u celenku.. Kada cete se vi suociti sa svojim zlocinima nikada jer nemate muda i niste ljudi vec stoka
Sajo nam je u amanet ostavio riječi: Nijet veliki zulum dušmanski sabur nam i inat u nama silan Bosanski
@Sapojko Sapunaru Ja na ovakav tekst ne odgovaram istim riječima. Reći ću ti samo da si imalo pametan ne bi ni bio na KLIX-u toliko vremena već bi radio nešto konkretno i negativnu energiju ne bi trošio na pljuvanje drugih već na argumentirano odgovaranje. Obzirom da ti to ne znaš moj ti je savjet da što se tiče mojih komentara zaobiđeš ih u širokom krugu jer za normalan razgovor nisi. Imaš onaj crveni broj pa klikni po njemu ako si toliko inteligentan.
Nego Vasvija sta ce sada da bude sa onolim laznim svjedocima sto ih Fedaracija na kamione davala hoce li biti protiv njih kakav postupak ili su oni pak radili u službi države. Doduše i onih 1000 u ISILu rade u službi 23 posto rezervata.
vidi ove ruzne zene....brini se ti za svog kriminalca koga zastupas..a od Seselja mozes samo nesto pravno naucit,a to ti ocito i treba posto si kao advokat nula.Ja te ne nih angazovao ni da mi odbranis 10 maraka.
Ima tu nekih mnogih nelogićnosti, jer u prvom redu, da li bi jedan svijetski sud, svoj rejting do te mjere, doslovno degradirao, negirajući rad svojeg tužiteljstva i pored neospornih činjenica i dokaza, donoseći oslobađajuču presudu, što u krajnjem dovodi u sumnju da jeste pod jakim uticajem nekih svjetskih lobija i najmočnijih političkih faktora.
Guzi li se ova Vasva?
Poglabaj ga Vasvija :D
Slavlje na ulicama u Istočnom Sarajevu!
Zivio Vojvoda...!!!
De nam i ti malo sjedni na muku.