Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja, treba iskoristiti nesreću pa pokrasti što više, vidjeno i nakon i tokom rata
Izdajnicka vlada KS u kojem su izdajnici « Nase Stranke » prelazi na operatera Telekom Srbija ciji je vlasnik drzava Srbija!
Bravo Sarajevo sto ste glasali za « Nasu stranku ». Sad vam vlada kantona koristi operatera drzave Srbije. Veci ste magarci nego Mostarci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cuj im vadione hahahahahahahahaha crtani film smo mi
Nije Novalic trazio respiratore , respiratori su trazili Novalica .
Àko ti je obrana to na šta se pozivaš onda je Dilfaš spreman za Zenicu
Tacno tako..........nije isto krasti u mirnodopsko vrijeme i u vrijeme nesrece.
vidi fadila što je prosto za njom a ona ni mukaet.
Naravno da jeste, ali kad je neka kriza i kad treba nesto nabaviti brzo, kvalitetno i po povoljnoj cijeni tada se poznaju pravi maheri za posao
Plesala bi ti Vasvo kazačok samo nek dobro plate. Tako da dio novca od akomulatora što ubijaju ljude po bolnicama ide u tvoj step.
ZAMISLI KUPIS VES MASINU NOVU I ONA PRORADI TEK NAKON GODINU🤣🤣🤣🤣
U funkciji posle god dana🤣🤣🤣🤣🤣
Kvazi voditelj najveći seljak i papak, o ostalim ne bih da trošim riječi, seoske varalice sve jedan.
Mammu ti prevarantsku lažljivu...zbog tih kineskih respiratora imamo najveći stepen smrtnosti ljudi koji završe na respiratoru.. Samo ne znam zašto to niko ne spominje... Ubice... SDA ubice!!!
Zakon to ne poznaje,sto niste napravili novi zakon,nego radili po postojećem koji to ne dozvoljava, selam
Naravno da nije isto, ovo jevzlocin u svakoj normalnoj drzavi ovi bi se streljali bez suda, ali u bosni je na vlasti mafijaska stranka koja je krala donacije cijeli rat, bez imalo morala, i jos glume vjernike, sve moze, mada narod nije zasluzio bolje
Ma da u mirnodobsko nabavljanje bi se inace ugradili jos vise!
haj budalama to objasni
Sto posto tačno. Pa ne zove se džaba "lov u mutnom". Lakše je kad se svi o sebi zabave, pa kontaš neće niko ni primijetiti.