Komentari (345)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle izvrsili su napad na drzavu
SDA je dovukla ove migrante nek ih oni deportuju
Dok nije plavi šljem IOM došao u BiH nije ni bilo kampova ni migranata, zabraniti rad IOMu i počnite sa deportacijama svih ilegalnih osoba, svih koji su prekršili Zakon o strancima, nek Služba za poslove sa strancima počne raditi svoj posao, šta čekaju oni da ponovo neko izgubi glavu zbog ilegalnih kriminalaca
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
policija mora imati veliku cistku ovi utovljeni haraclije ne mogu odgovoriti zadatku za koji su preplaceni i njihova nesposobnost i nemar vrlo lako mogu dovesti u pitnje zivote nase djece jer 4000 je ozbiljna cifra i jaka formacija koja moze ugroziti bilo koga
@filozof07 policija ce sada sigurno drugacije gledati na ovu stoku jer su im napali na kolege
Od kad su Hrvati otjerani iz Sarajeva, Sarajevo je postalo bliskoistocna kasaba, najzagadjeniji glavni grad na svijetu...Evo sad su dosla muslimanska braca, koje ce uskoro medjusobno ratovat po ulicama Sarajeva. Bit ze zestok rat izmedju Sita i Sunita, kao u Jemenu. A kad je Dodik sve ovo predvidio, tad ste gospodo islamski Srbi lajali na njega kao nikad. Ali vama je vaznija neka ikona, kojih je onaj sponzor Pisekice prodao na desetke na crnom trzistu, nego sto vam migranti unistise grad.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Stoka
Koja budala sastavlja irance i afganistance ....toliko o obavjestajnoj pokrivenosti
Jos koja hiljada nek dodje i zauzet ce Sarajevo a zatim i ostale dijelove BiH....
Udri nezahvalna govna
Hvala ti majko SDA sto si nam dovela našu braću, bliskoistoćne kozojebe. Oduvijek smo želili biti kao oni. Hvala ti Alija što si nam podario riđobradog koji će nam istvariti naš san da postanemo ovakvi nepismeni majmuni.
Pobiti go.vna sva!!!!!
Nevide se kamenice, znaci lazete nas
Iz nepouzdanih izvora saznajemo da se organiziraju specijalni odredi tastatura-ratnika koji će 24/7 sjediti u svojim toplim sobama i hlupati žestoke komentare protiv migranata.
Arapsko Proljeće v2 😂🤣
Ja jos nisam vidio zensku osobu ili dijete sa njima, sve mladi i sposobni. Meni to sve ne izgleda bas najbolje. Imaju oni neki plan i to je sigurno.
Ovi da krenu, u danu bi zauzeli Sarajevo... imamo li mi kakve specijalce, vojsku?
Hahaha da krenu tu bi im bio kraj svedo jednog
treba ga uhapsit samo za ovaj vertikalni snimak!
Jadno i tužno, ali možete ih povući za onu stvar, vi ste građani drugog reda a oni su zaštićeni kao Lički medvjed !!
A kada nama treba pisati saobracajne prekrsaje, tu je policija jaka!
Jer se policija usudila barnuti u njihove bande. Tjeraj ovo iz zemlje.