Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVALA VIKTORE!
A ne ko` Dodik tjera ljude da mu dodju na predavanja! Molim te Boze da bar jedan atentat na Dodika prodje uspjesno! Amin
PITANJE: Kako spavaju muslimani u Srebrenici ? ODGOVR: K\'o zaklani ! ha ha ha ha, cuj, k\'o zaklani, ah ha ha ha ha ha ha
opet ovi zavadžaju!! prvo film one kur*ve džoli, sad ovaj.... nikad im dosta tudže krvi sve im j.....
Ja i dalje ne kontam je l\' onaj Simić ili je Šimić. Al\' nije novinarima ni zamjeriti danas. Nova je godina pa se malo cugnulo ;-)
Vjerujem da je prenosio \"SAMO ISTINU\", to se i vidi u zadnje vrijeme. Tarcin, Kazani, Dobrovoljacka, Viktor Bubanj,Srebrenica (izdani grad-ima film) Markale i mnogi drugi istiniti dogadjaji postaju iz dana u dan sve stvarniji istinitiji i objektivniji. Hvala vam gdin. Jackovichu i nastavite sa sirenjem istine. -SRPSKI NAROD-
Kosovo- srpsko a nase :)
pazite se bosnjaci,opet vam cionisti spremaju zavjeru,vi ste ono velika sila pa vas se plase hehehehehehehehehehehehehe
Ovaj gospodin tokom svog mandata u BiH bio je na strani istine i ljudskosti a na cijoj je to strani bilo zna se.Hvala gospodine.
-Dosta je vise Idemo sad na ..YouTube ...ukucati -(Snezana Djurisic-Serif Konjevic -Moj zumbule) slavimo godisnjicu.
Rex, ne lazi, ne rezi. Miraaan. Leeezi... Dooobar...
Hvala veliki covjece. Vidjala sam ga po Becu kako seta sa ambasadorom Hrletom, milina ih bilo vidjeti. Bosna je ostala bez onih koji osjecaju systinu, svako malo nas neko mora podsjetiti. Hvala Viktore, do sljedece pobjede.
Srpcad pocinje da razmislja svojom glavom. Irinej ima da pjeni ko bjesan pas.
Ljudi, ovaj Viktor Jakovich je nedavno javno pozivao da SAD dignu ruke od BiH i da se u BiH uvedu sankcije zbog nemogucnosti \"dogovora politicara\". Budite oprezni!
Aferim !!! Jasta nego genoid !!!!! SIKTER
Sta je ovo sa vlasima, dolaze tobe? Gdje catch
Hvala vasa exelencijo za sirenje istine.