Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glasao sam za tebe na proslim izborima, ali necu vise nikad Gospodara mi.
Zena je zmaj. Svaka cast na svim potezima koje je uradila. Nije htjela da bira izmedju SDA i HDZ vec je svoj glas ponistila. Zena se od pocetka borila protiv nacionalizma i uhljebasa i istrajala je u tome do kraja, a vi papci je napadate jer nije dala svoj glas SDA. Ali ja bezveze pricam cim ti pises "Gospodara mi". Odmah se zna o kakvoj je osobi rijec....
Kad cemo docekati neku hrvaticu da se zalaze sa ukidanje nacionalizma
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ahahaha,placem od smijeha.Predala Mostar UZPu,odvratna halapaca i nista drugo.
A jesu se SDA sendvicari upalili, ako neko ne glasa za SDA onda podrzava UZP itd, hoce li ovaj narod ikad doci pameti.
Vidi se da ste glup narod,cim neko nije na strani SDA odmah je izdajnik,ona nije na nicijoj strani,nego na svojoj zato i jeste posebna,a to sto vi mislite ako nije za SDA odmah je za HDZ.a te dvije stranke udruzeno djeluju uspjesno vec 3 desetljeca,irma im netreba,treba im samo neko da im bude kriv kao sto je i u ovome slucaju kriva za sve sto se desava u zemlji,a vi glupi narode opet ste progutali patku vodecih stranaka,i jos nesto da nije irme jos nebi bilo izbora u Mostaru.
mislim da je Čović uspio nju prevariti.on je maher za takve stvari.
Potpuno promašena ideja koju su 30 godina gurali stranci i "građani" unitaristi. S'obzirom da smo ovdje zbog različitih pogleda na temu uređenja države, ratovali a ne igrali klikera, realnije bi bilo da se pristupilo afirmaciji pozitivnog nacionalizma. Tipa "Voli svoje - poštuj tuđe" umjesto ukidanju negativnog nacionalizma nekom lažnom anacionalnom građanskom opcijom.
HAHAHA...upisasmo se od smijeha... A to je zena koja je grad dala UZP-ovcima...HAHAHA
Kad se neko nafura da je velicina, pa i dokumentarac o sebi snimi. Svasta.
kad cemo docekati da se neka muslimnka u sarajevu usprotivi dominaciji nad hrvatima
dok neki daju reportaze rtvhb i rtrs-u lol... civilizacija i demokratija prizna svoje.
A sta je ucinila da okonca nacionalizam? Daleko je vise u kampanji i poslije nje uradio gradonačelnik Kordic ali je on HDZ pa odmah ima etiketu fašiste. Smijesno.
Zena i stranka koji su predali mostar UZP-u, je bolji naslov
ne znas ni površno situaciju u Mostaru
Moze je CNN promovisati. Ona je svoje odsvirala u Mostaru.
nista ne bi bilo drugacije izborom sda umjesto kordica. nikakva sustinska razlika i dalje SDA i HDZ djele politicki plijen, djele se resori , javna preduzeca i škole. pokusaj nekog zaposliti da radi u skoli bez da imas jake veze u stranci ili u elektroprivredi isl. kad se princip pogazi, sta nam onda ostane od obraza i morala?
Citiram 1 od boljih kom.sa ovog portala: svatko normalan ce vam postaviti isto pitanje.Žele li uopće sami građani BiH tu državu ili ne?Za vas je to jos uvijek neshvatljivo i pitanje je da li ce ikada biti,ali jednog dana ako ikada uspijete ukljucite mozak da realno,smireno,pragmaticno,bez iluzija i emocija shvatite ovo pitanje,dobit cete odgovor na to koliko zapravo vasa promasena bosnjacka unitaristicka politika utjece na odrzivost,fukcionalnost i odrzivost BiH,a koliko radi protiv nje.
Supljak
Prvo ona mora da pomogne da se priznaju bosnjaci, jer kad neko ne priznaje jedan narod i njegov jezik to je prvi problem. No irma valja da bosnajci uospte ne bi trebali da budu narod i jezik ocito bi mozda sh jezik da vrati. Zato draga irma kad dobijete vise od 5 glasova u banjaluci i kad vinu nasoj stranci prestanete da vrijedjate borce armije bih kao boska i ona u zenici sto vrijedjaju zeljka mozda ti povjerujemo. Ovako stoke ima koja ce ti povjerovati. Nego kakva ne drzavna plata
ti tražiš od Irme koja je se juče pojavila da ti mijenja stanje koje su tvoji nacionalisti i zakuhali. što to nisi tražio od tria fantastika sdoooo kradeze i snsdoooooo to oko državnosti jezika i ostalog! ako si bot bar uključi mozak da se ne prosipaš kao riža ispadaš glup jbte
Sda botovima ponestaje materijala pa se koriste najjadnijim metodama. Zašto sda nije podržala Irmu koja je omogućila izbore u Mostaru. Umislili se da ako oni nemaju vlast da je to izdaja bošnjaštva. Da vas podsjetim na potpis u dejtonu. Kraj dinastije 2022.
Zato sto je imala dva glasa. Jedan njezin a drugi Boske Cavar.