Mađarski predsjednik Radmanoviću
0
"Vi ste Evropljani isto kao i mi"
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Madjari su ok.Nastoje da se ponasaju evropski, sto je sasvim ok. Zalosno je u sta se Balkan pretvorio. Nekada bilo respektabilno.Vrijedno divljenja i postovanja. sada...
nemas ti pojma, Jugoslavija jeste u svakom pogledu bila bolja od madjarske i to dugo godina.S tim ako ne racunamo gradjevine koje su prelijepe, izgradjeno za austrougarske, al ne zaboravi, mnogo toga su izgradili i na tvoj racun u proslosti. Nemam nista protiv madjara, ali duzni su, brateeee...jesu izgradili puteve, a zadji malo u madjarska sela, sigurno nikad nisi bio, probaj proci sa bih pasosem, istresu te iz cizama, al ni slovenci nisu bolji. al, kad se ne zna...da si prosao kroz poljsku prije desetak godina, pa i sad, cesi se popismanili jer su od kredita isto malo zivnuli, turizam, Prag Teplice i to. Ali, i kod njih se vidi svasta nesto, zagladjeno, naprijed gladac, nazad jarac. Nisi zivio u doba zeljezne zavjese, al posljedice su teske, Jugoslavija nije bila iza zeljezne zavjese, i bila je, to se zna, tek mozda nesto malo iza austrije, ili pak na nivou austrije prije rata. ne laze niko. Ali kad se 20 godina radi na necemu, a s druge strane samo destrukcija, ili samodestrukcija.
Ja tu ne vidim nista lose.....fino covjek kaze da nas ....BiH dozivljava kao pocasnog susjeda.....fino ni rijeci o sumskoj......pa Madzari su fin narod nisu to Rusi i Slovaci smr-de !!!!!!
esrefe esrefe, to sto je madjarska pala pod cizmu sojvetskog savez i komunistickog sistema kojih ih je unazadio 50 godina ne znaci da madjarska za nas nije sila. sjeti se samo austro-ugarske. to sto su exjugosi si sebi umislili da su bolji od recimo ceha madjara i slicnih je samo ubleha i rezultat samovelicanja nastalog tokom vladavine komunjara. cesi su za nas izmislili civilizaciju.
Koja ironija! Do prije 20 godina, mogo si Madjarice gyzit za sladoled , a za sto maraka i litar \"Cezara\" mogo si kupit pola pijace u Madjarskoj. A sad oni pametuju i dozivljavaju nas kao \"pocasnog\" susjeda. Tako nam i treba, kad smo glupi,primitivni i zaostali.
IIQ broj patika
nije tačno.Mi smo evropljani, a oni su Huni potomci dzingis kana