Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1991 Slovenija je srce srbije! 1991 Hrvatska je srce srbije! 1992 Bosna i Hercegovina je srce srbije! 1995 Makedonija je srce srbije! 2002 Crna Gora je srce srbije! 2006 Kosovo je srce srbije! 2011 Vojvodina je srce srbije! 2015 Šumadija je srce srbije! 2018 Beogradski pašaluk je srce srbije..!!! idt,itd,itd.... Srbija kao Nokija, svaki dan sve manja i manja
to kad ti slabo pamtis, mnogo lazes, i brzo zaboravljas, pa onda to zoves argumentima, mozes sebe isfolirat\' ali druge tesko, a i IQ ti je negdje vidim oko 60 pa nije ni cudo
dobicete samo od sake do lakta, vec ste dobili, samo sto vi tesko kontate, trebali ste znati da vas od sake do lakta sleduje jos 1992. da ste samo citali andrica ili selimovica, znali bi. A vi mislite kako su oni...hm...izmislili nesto...a to je jedna jedina i gola istina, sve sto su zapisali. Samo njih dvojica.
la.ze.te i la.ze.te i bice pravde,bice je zapamtite to! Pr.vi ste poc.eli mi smo vas smat.rali bracom vi ste nama no.z u le.đa ( ko u I. svet. i u II.svet ra.tu)i kre.nuli nap-adima na sve Srpsko a kad su Srbi po.p.izdili i sve-tili se onda ste se de.ra.li na sav glas i kr.ili svoje zl.ocine ko zm-ija no.ge i trazite pra.vde PA DOBICETE JE ALI ONU STO ZASLUZUJETE!!! @Zis ako si to.liko gl.up da nemas argu.menata nego znas samo sa lic.nim nap-adima bolje cu.ti!
zalosno je sto ste srbe natjerali u rat, mislim da bi raj na balkanu bio da nije bilo vasih go.vana, crkli dabogda, meni ne trebate nikad za nikad. Nemam nista protiv svih muslimana svijeta, ali protiv vas imam jer ste ispali veliiika go.vna!!! Rijetka!!! To ce vam ostati zapamceno, kredit svaki ste izgubili. Nema povratka, crknite odmah od muke, ne moze i kraj. Zavijajte na mjesec, koristite i brkatu, i celicnu, i atomsku, al pomoci nema. Placi, moli, tu pomoci nema!!!
joj jesi puk\'o, ne sastavi te vise ni Daba
ko vas sisa, jos neko i vama da se bavi, a sutra pocinje svjetsko prvenstvo u fudbalu, pivo, cips, tv, malo plaze, sunca, tako nesto...boli koga ku. ac vise za brkatu babuskeru i njena sr.anja, nek se obrije kad podje u grad, vala, obruka...
gdje ti je sejo?
sad pisu clanke kako su svi streljani, eto, 7000 streljanih, a svi kazu kako su bili vojska koja je, kad je nagarena, izginula po okolnim brdima i sumama, u borbama sa srbima. Onda zabrane komentare. Pa, nije niko nicija kutija, tako kazu da je bilo. Neke su i streljali, nisu trebali, ok. Trebali su ih razmijeniti, kako kazu. Ali, to je dostiglo stepen kad vise nema milosti, toliko ste zas.raaaali, mnogo bre!!!
hajd sad malo upali onog seju da jos kao potvrdi ta tvoja sranja
naoruzani do zuba, isli da kolju okolo, a gle kako sad kukaju!!! Jadnici, eto, kao, nisu oni!!! Sve je to izginulo u borbi, a sto idu u svatove bez one stvari, lako se ku.rciti sa tandzarom na ramenu kad si vecina i provaljivati jna stanove po gradovima, skladista beogradskih firmi, cekova bez pokrica i kredita u beogradskoj robnoj kuci, mamice vam spalim!!! Cekova postanske stedionice beograd, a??? Mars!!! Ko se maca lati, od maca ce poginuti!!!
dakle sad zuta tableta,
brkata neka zna da ju je stigla kazna za one zaklane u okolnim selima, bog je jedan, kako god se zvao, ovim ili onim imenom. dobro cini, dobru se nadaj, zlo cini, zlu se nadaj, a sta je mislila kad je slala 16-ogodisnjake u rat, mamice joj brkate spalim, nakazne!!!
Da da bole.stnice Srpska propaganda! Zato kazu sacuvaj me boze hrvatske istine heheehe luz.eru gl.upi ajde mag.li!
@samozavas da nije to malo obratno, e ovako ujutru crvena tableta, a navecer zuta, polupao si loncice, totalno, slusajuci srpsku propagandu