Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehe..a kad treba cvijece u dobrovoljackoj majke onih izginulih regruta da poloze,..dodjete napirlitani i u uniformama sa sve svojim naqurcenim stavom,..vristite ko divljaci, prijetite ....sad bi 'klanjali' u Republici Srpskoj.....yebiga, kako sijete tako i zanjite
Žalite se Aliji, on vam je Dejton potpisao...
@inspekt prije se treba žaliti karadžićevcima i miloševićcima koji počeše rat i potpisaše dejton.
Opet predizborni plan kako da se prave nacinalni poeni, mi ćemo.kao tamo ići ispred Veterana Armije RBiH, a oni kao nama neće dati i onda eto glasova i jednim i drugim. Gispodo Veterani,otidjite nekad u Foču i Višegrad onako pitam vas gdje su vam stanovi gdje sada zivite, ko je zastupao povratnike u Focu i Visegrad. Većina vas je sada na budzetu pp kantonu i sarajevskim opstinama, ili ste vjecnici, poslanici po Sarajevu, a ima vas i nacelnika po Sarajevu i drugim gradovima.
navecer samo navijte tekbire mudzahida sa velikih zvucnika okolo foce i svi ce ovi koljaci da pobjegnu preko drine u svoju sumadiju.
Zbog "ovakve pomoći" povratnicima Bošnjacima u Foču od 2012 godine do danas se broj povratnika smanjio sa 2500 na JADNIH 300 ljudi. "NASTAVITE NAM POMAGATI"
Neka Bakir izvozi revoluciju Turcima, Azerima ili drugoj braći.
Za to vam ne treba dozvola. Vi ste narodna armija. I njihova djeca ce vam zahvaljivati kad iz izvucete iz zla iu koje su ih njihovi rodtelji uvalili. 😒
ODAKLE OVOLIKA SRBADIJA NA OVOM PORTALU!?!?!? JEL OVO KLIX NAMJERNO DAJE OVOLIKE BOLESNE PLUSEVE NA SPRSKU MRZNJU PREMA BIH?!?!?! NEKO NAMJERNO IZAZIVA SRPSKI SMRAD NA OVOM KLIXU
@BulevarLudih aha..."oslobodili" od civila. "Oslobađali" silovanjem djece. To je realnost i istorija. Znaš i sam da lažeš. 2752 Bošnjaka iz Foče ubijeno, Svaka treća ubijena osoba je žena. Najmlađa žrtva silovanja imala je 11 godina. U Višegradu ubijeno 1600 Bošnjaka, uključujući 600 žena i 119 djece. Bebe palili u živim lomačama. "Oslobađali" kažeš. FUJ
Sta se pravdate, jesul se pravdali oni kad su postrojili u banja luci? A ko vas moze otjerat i da odete obici, a Sarajlije vi prihvatite focake oni vas evo nece :)
Da smo mi koji smo došli 2000. godine ovako radili kao sada SDA Foča ( ne zna se ko je veća luda ili ko je nepismeniji ) ili HEROINE Udruženja Žrtve rata Foča 92-95 ( sjetile se posle 27 godina od rata da su HEROINE i godišnje 3-4 puta dođu u Foču uz pratnju policije da pokažu FILMSKI PATRIOTIZAM a uz to rasprodali svu svoju imovinu ) danas bi od 3000 nestalih tražili još 2999 a od Bošnjaka povratnika ne bi bilo ni traga.
@dolinaheroja kako te nije sramota!!! To udruženje okuplja žrtve najokrutnijeg mučenja a ti im se rugaš. FUJ
SDA na razne načine podmeće Bošnjacima Istočne Bosne, tako i ovim idiotizmom. Iseljavanjem povratnika bezbolno će se izvršiti već dogovorena predaja Istočne Bosne.
zasto trazite odobrenke od nekoga zs obilazak mezara u svojoj drzavi. ja iz 5 Korpusa bi samo otisao
Za šta ste onda tražili dozvolu? Za to vam ne treba dozvola. Svi se prave ludi...