Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=izJCTJdMEJg
Bravo brate. S krščanskom evropom i latinima ništa ne imat.
Za Muslimane je največa opasnost krščanska evropa i nato. Turska treba izači iz tog saveza i zajedno s Muslimanima u Bosni, Sandžaku, Kosovu, Albaniji i Makedoniji uvest šerijat i priključit se braći Muslimanima od Indonezije do Maroka. A ovu latinsku t.urvu treba išibat i zaključat u kuću.
Svi to znaju zato Genocidni i nece u nato jer tada im propada ideja velike smrdije .
Hebo Nato mi hocemo sa Rusima u koaliciju.Koji ce mi K Nato?
MILF
Najgore je kada nam se pocnu drugi petljati u nasu drzavu, j.e.b.o ti onda takvu drzavu. Ova drzava je pod kontrolom Amerike i ostalih (EU, Turska itd...) a narodi koji zive u njoj su samo ovce a znate kako ovce na kraju zavrse... Udjemo li u NATO, vasa djeca ce sudjelovati u ratovima u kojima se nalazi NATO i koje ce jos pokrenuti a svaki naredni rat je zesci nego prethodni a vasa djeca ce ici u prve linije, pa kada vam pocnu slati mrtvacke sanduke, nemojte se zaliti jer ste zeljeli u NATO i u EU. Samo ELITI i BOGATASIMA odgovara EU jer oni imaju koristi od njih jer im ovi placaju a NAROD nema nikakve koristi, sta vise, samo ce vam jos vise PDV i cijene povecati i jos vise cete biti siromasni. Ovo vam je jos mila majka u kakvom se stanju nalazite, ocekujte jos GORE, jer MASONI su tu i oni ne spavaju a do jucer su vam braca bili. PRODANE DUSE, valja u ZEMLJU, necete zivjeti zauvijek. prokleti bili i od Boga i od Naroda
Najvolim kad titići krenu palamudit o časti, poštenju i antifašizmu, dođe mi da oplačem kolko ste smiješni, bagro kvazi-nacistička.
Kad se kaže \"nadmudrivanje\" ne misli se samo na Dodika nego i na postavljanje Komšića u ime Hrvata, na postavljanje Lijanovića i neouja u ime Hrvata, to treba prestati i eliminirati. Dosta je bilo nadmudrivanja...
neću na to
ZAGOR si !!!!
Ma mogu svi svirati (BiH, Hrvatska, Srbija, cijeli Balkan) ali bit\' ce kako kazu \"veci od nas\". To shvatite... odnosno ne morate ali to je tako. I male ribice se nesta koprcaju i otimaju ali opet bude kako ribar \'povuce\'.
Joj Vesno ,jest da mi možeš biti mati ,ali zaista dobro izgledaš... Pozdrav od tvog velikog \"štovatelja\" (prevedeno fana) :)
DA, NATO je kljuc za stabilnost BiH.
Sad ovi Rvati veliki stručnja ci Pa smrde jedne vi ste očistili svoju od svih pa se opet izmedju sebe koljete