Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bjež ba, ti isti su još nedavno govorili da u Srebrenici nije počinjen genocid i da je Vukovar Srpski.....oni jedno danas sutra drugo...
U srebrenici je eliminisan neduzni narod zato su na vozuci efikasno eliminisani cetnici
Odlazak fašista sa vlasti je ocigledan i neupitan, odbrojavanje je odavno pocelo, nadat se je boljim vremenima za narode u BiH, suzivot i blagostanje. Podjele nam ne trebaju, hocemo radna mjesta i redovne plate .
Ko god mislio tako, gazao po parama, a ko mislio suprotno, gazali ga cizmama po glavi...
kad sam pročitao komentare,zaista mi je drago što nisam iz grupe psihopata koju predvode :andricgrad,franck,Košarkaš24,lee,Mustafa Mulalić i još neki psihopatnici
Jadni su obi Bosnjaci pravoslavci prodali su se za ideolgiju srbije !
moze ona da procjenjuje koliko hoce! kad BH politicarima ni evropski zvanicnici ne mogu nista, sta tu Vucic moze? bilo kojoj strani da se neko prikloni, za ostale ce biti izdajnik naroda kojem pripadaju
je li iko procitao zadnju recenicu?? :D
"... Srbija htjeti da sacuva i odnose sa SRBIJOM..."
Sreća pa se ova ikona, kako je krste na ovom portalu, ništa ne pita ni u Srbiji ni u RS, niti će se ikada pitati. A to da će bilo koji državnik iz Srbije promjeniti svoj stav u vezi sa RS, je vjeraovatno isto toliko da se federacija pripoji Turskoj:))))
Ivica Dačić stalno govori kako treba da u miru dobiju neke pobjede, misleći na nezavisnost RS. Kad Vučić i Dačić dodju u Sarajevo, Al-Bakiri treba da propita priznaju li genocid, i ako ne priznaju isti, noga u guzicu. Umedjuvremenu, Bošnjacima mora doći iz guzice u glavu da se RS može uništiti jedino oružjem; a i da malo propitaju k'o je dao legitimitet RS-u --> naš voljeni ćelasan Aljo, koji se još prije rata dogovorio o podjeli Bosne!
Ooo poturiceeeee,jel ko zainteresovan,prodajem krmka dvomotorca,ima muda do zemlje.Povoljno,dajem gratis kilu rakije komadare.
Ma lako je promijeniti ljude na vlasti u RS-u ali treba im promijeniti i stav prema BiH.
Još jedan proevropski fosil u zadnja tri dana na klixu.
Pozdrav iz Srbije za nasu bracu Srbe muslimane i Srbe pravoslavce!! Srbi iz Srbije ce vas uvel voleti i nikada vise nece dozvoliti da nam rasparcavaju narod... nikada vise!
Da li si i ti Bosanac ili porijeklom Bosanac, kad si zalutao na klix?
Quit Ne to je mentalni poremecaj, nemam ja veze sa Bosnom. Nikada nisam ni posetio Bosnu, ali zelim jednog dana. Uglavnom, to nema veze sa Bosnom, iskljucivo mentalni poremecaj i traume... ^_^ :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pozdrav iz Srbije za nasu bracu Srbe muslimane i Srbe pravoslavce!! Srbi iz Srbije ce vas uvel voleti i nikada vise nece dozvoliti da nam rasparcavaju narod... nikada vise!
Pozdrav iz Srbije za nasu bracu Srbe muslimane i Srbe pravoslavce!! Srbi iz Srbije ce vas uvel voleti i nikada vise nece dozvoliti da nam rasparcavaju narod... nikada vise!
U pravu je serbin,Srbi iz Srbije nazivaju Srbe iz BiH Turcima.Znam to iz iskustva:Jedna moja prijateljica (Inače je Srpkinja,Dragana),sa faksa se udala u Kragujevac i neki je tamo zovu Turkinjom.
Samo polahko. Ne mijenjati zakone na našu štetu. Moramo da gledamo dugoročno. Podržite Udruženje 1.mart. Dugoročno, naselićemo genocidni entitet, ne samo zato da bi bili politički faktor, već nam i nedostaje životnog prostora.
vesna je htjela da kaze nesto drugo ali nesmije....a to je da ce dodik uskoro postati predsjednik svih srba...da li ce to biti jedna drzava ili savez drzava....ostaje da vidimo :)
Dodik je gotov,politički pobačaj.
e moj jaro...jos ce on vas duuuuugo da kara :)))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)