Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebo zemlju bez Roma, ko' čovjek bez duše. Sugrađani dragi, sretan Đurđevdan...
jebbo tvoju mamu bez kondoma
morel tako ?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Šahtovi danas na odmoru😂😂😂
Ake ta ve privatni roštilji ... sa privatna muzika na zvučnici... sve će da bude na privatni fejsbuk profili .... Šta je ovo Hakalo? Neuroliberalno vreme Hakalo.
Kulturniji cigani od mosnja...mosnje kolju po zivinu po parkovima gdje I iznutrice razbacuju, a meso peku u centru grada...puuuu, dzalalabad..
Kulturniji cigani od mosnja...mosnje kolju po zivinu po parkovima gdje I iznutrice razbacuju, a meso peku u centru grada...puuuu, dzalalabad..
A jesu li i "cigani" u ferhadiji obrnili janje seljačine jedne papanske Romi oprostiite što koristim priliku da se sjetim papaka sretan Vam Đurđevdan
janje--skromno?
Nema više omahe ko nekad.
Hvala Bogu pa nema, majka mi je traume zadala!
Svim Romima i ostalim ciganima sretan praznik
Znamo ko su ostali cigani ^^
@Vlaxomicin bosnjaci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
rostilji,janjci,ice,pice a ovi kazu skromno ??? sta treba??helikopteri,avioni,pocasna garda ?
98% "metropole" ciganluk 😂😂😂😂😂
bas tako
I kusturica je sa gorice i uvjek je slavio dzurdzevdan. Volio bi znati zasto 70 posto srba slavi dzurdzevdan ka i 100% roma
I Kusta je poslo cestitke rodjacima i prijateljima na Gorici, nije mogo doci, ima preca posla na izuzimanju zemljista po srbijanskim planinama za vlastite potrebe!
Saso mangeeeeee
svim srbima i ili romima sretan praznik
hvala srbine
citas komentare i vidis koliko mrznje u ovako maloj zemlji...
mala bara puna krokodila rece saran