Uskoro rješenje slučaja
0
Veselin Vlahović Batko bit će izručen BiH
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bilo bi ga sevap paralizovati - \"od vrata na niže\" i pustiti ga da uživa do kraja života
divi mu glave srmrad...
Ovo je Hare odradio, ali nece da priznaju http://www.vijesti.ba/vijest-dana/18629-Kabinet-predsjedavajuceg-Silajdzica-Znacajni-pomaci-slucaju-Veselina-Vlahovica-Batka.html
On nije zayeban nego je bolestan....A sad moze samo biti syeban...
Ma odma roknut kokošara da ne troši struju i hranu u zatvoru!!!!!
Ne divim se nikakvim monstrumima nego govorim realno. Taj Batko je ocigledno zayeeban tip, a neki slinavko prijeti da ga ceka na Grbavici.
To su Komsiceve veleposlanice, cestitkaaaaaaaaaaaa........
Jos jedna pravna pobijeda Bosne i Hercegovine...Spanci saljite glavonju sto prije nama u sake...
@ludacris 20.08.2010. u 16:25 Sta ces ti balavce jedan? Ovaj Batko moze u zubima da te nosi. @ MOze Batko sada samo da ga prima GLATKO! A i treba da ga prima od jutra do mraka. U Zenicu sa njim.
Ma ne moze batko vise nista u zubima da nosi samo da zvace krompir i rizu kuhanu na vodi krezavim zubima koji ce da mu izbiju u zatvoru.... A tebi bi bilo bolje da se lijecis kad se divis ovakvim montrumima...
mi srbi volimo majmune ko njega
Sta ces ti balavce jedan? Ovaj Batko moze u zubima da te nosi.
eto vam ga, sad ga redovno prcajte za ono sto se pravio faca na grbavici. ne vole ni spanjolci vlaha.
Dajte ga malo na Grbavicu, al bi bila suvise velika steta, brzo bi umro koliko mora da pati. Polako da umire i krvari ko njegove zrtve, govno psihopatsko jedno.
kad ga osude salji ga u kpd-zenica. neka ga guze