Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eki zenicana sa engleskog jezika hehe niko normalan nije ocam
vidim na prvoj slici da su slovenci opet pokazali veliko gostoprimstvo,uzimajuci u obzir na velicinu svedskog stola
@odgovor na par komentara : a)ovi ljudi nisu clanovi stranaka(mozda jesu-nebitno) - odnosno,nisu po toj liniji otisli....nagradnu igru BESPLATAN odlazak na koncert Guette je organizovala turisticka agencija SOL AZUR(najpopularnija agencija kad su u pitanju putovanja za mlade)...ucestvovali su svi studenti iz FBIH i RS,izvlacenja su bila svakim danom na TV PINK ---znaci,dosta vas i vase politike :/ b)to sto nisu isli NAJBOLJI studenti,i to mi je supljak prica...jer se ovo nije finansrialo iz nikakvog budzeta,niti je ovo pomoc za visoko obrazovanje...vec cisti marketing...a kad cemo tako,najbolji studenti su uglavnom,najlosije musterije(kad je ova bransa u pitanju)...jer nemaju previse vremena za zabavu !!!
Poslije ovakvih posjeta opet ce nam uvesti vize
prva slika, PREPOZNAJ MEZU? e ovo vam je standardni svedski sto kod slovenaca, dvije napolitanke za citav autobus, ovakvih dozivljaja kod proslava sa slovencmia sam se nagledo. Bozicne proslave su mi ostale najbolje u sjecanju, 20 deka salame, 20 deka sira, litar zestine, a nas 20. Bogatije i raskosnije proslave imaju nasi studenti u domovima.
pazi d*e*b*i*l*s*k*i*h faca. ko me predstavlja ovo je strašno trebate ostat tamo fakat ličite
dje ce bit veseli kad ni u jednom restoranu nemaju ljeba.... nema ljeba u ojropi
veseli bosanci == sadaka boys
ovaj sto drzi govor u ime veselih bosanaca je iz JORDANA.. sto jeste jest, nezna pricati bosanski ali je bio prvi na anti jevrejskim demonstacijama u sarajevu..
Joooj babo vidi mu glave... profesorrreeeeee :)))
i sta sada kada ste vidjeli europu? opet cete glasati za SDA?
na sta smo spali da se radujemo sto mozemo u j.... sloveniju.Imamo cak i upustvo kako se ponasat u zemljama EU.Jesmo li mi stvarno toliki cobani??.j... i vas i vasu evropu!!!
Nama je SADAKA zivotna filozofija od 1992. u svim oblastima zivota. Evo i kad je rijec o ukidanju viza, sve neke reportaze o ovima sto su otisli u dzabnim sadaka aranzmanima.
a ovaj na predzadnjoj slici sa velikim cipama je onaj karinash vlasnik agencije sol azur. e na sta smo spali ko da nas predstavlja, on kao bosanac a ne znam ni ima li bh pasos taj jordanac ili tunizanin ili sta li je vec.
veseli bosanac je rolovana snicla punjena suhim mesom i sirom i pohovana tako da poprima izgleda velikoga kurchine. zato i atribut \"veseli\" u imenu toga jela.