Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
balijagic se ponio kao pompezni, teatralni majmun. pravni proces se moze dobiti samo pravnim znanjem i sposobnoscu iskoristavanja cinjenica i dokaza kojima se raspolaze. uvrede i medijsko prozivanje su prvi znak nedostatka navedenog znanja i sposobnosti. ko ne zna pravno, zna pompeznim izjavama, odlika loseg advokata.
super. to se treba dokazati dostojanstveno i pravnim putem, a ne praviti cirkus. iskustvo mi govori da kada se nema pravnih argumenata, pribjegava se cirkuzanstvu. navedeni advokat pokusava sebi podici medijski rejting, a tu najvise ispasta sam optuzeni, jer diskreciono pravo sudije da odluci o mnogim stvarima bojim se da ce biti rukovodjeno gnusanjem prema ovim nimalo pravnickim metodama tzv. advokata... zivi bili pa vidjeli.
smucalo, umjesto da samo lupas minuse, mucni glavom. ovakvo ponasanje ne ide u prilog optuzenom, pa ako njegov advokat radi nesto sto mu ne ide u prilog i namjerno izaziva gnjev sudija, pitanje je ko tu, ustvari, za koga radi... ;) balijagic je i inace poznat po ocajnickom grebanju za medijsku paznju. ocito i preko ledja klijenta.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Kriv je Peljto. Kriv je zato sto nije stavio glavu na panj ko` oni sto zavrsise po masovnim grobnicama istocne Bosne,Krajine,Posavine, zapravo diljem kuda je ,,hrabra'' srbo cetnicka vojska gazila pl jackala,silovala, palila,masakrirala.Krivi su svi koji su digli glavu u odbranu prava na zivot. Vecih primitivaca i nakaradnije stoke Balkanom nikad nije gazilo od ovih prekodrinskih a i domacih varvara (ravnogorskih). Hvala Bogu moji generali ne sjede usranih guzova u Hagu.Hajmo sRatkoo peleenaaa, paampeersaa.
A izgleda da je luna lezba....po svemu sudeći.
Pravda za Peljtu!
Ovdje i dijete u obdanistu vidi o cemu se radi,Balijagic se jeftino reklamira dok ga zaboli za Peljtu,moj Peljto ti koju si ti pravnu neznalicu uzeo da te brani, i jos pravi sebi reklamu usput...
Balijagić jeste prgav i"jak"advokat ali se mora znati"ko kosi a ko vodu nosi" Peljto je optužen zato što je išamarao par četnika koji su danas živi a to tužioc naziva"ratni zločin"?"# upravu je Balijagić,najobičnija farsa,vidjet će mo na kraju
FARUK : ono što sam pojeo je preslan grah... SUDIJA : daj Rukfaš ne rise i sjedi.. FARUK : jest sudija bio preslan grah nemoj da navijaš za kuhara nego reci istinu i da ne soli toliko...pa nema smisla dolazi ovdje u restoran od 1991 i nikada niko da kaže to kuharu ,pa meni bubrezi otkazali i to govorim a svi me ignorišu... SUDIJA : i meni su bubrezi otkazali i šta sada...ništa ja navijam za Želju eto to mogu odmah da kažem...
Jeli ovo ono suđenje što je Mensur navodno opalio par šamara nekom zarobljeniku?
Dva samara!
"....da je M.P. kao pripadnik vojne formacije “HOS”, vršio mučenje, nečovječno postupanje, nanosio velike patnje i povredu tjelesnog integriteta i zdravlja prema civilima i ratnim zarobiljenicima srpske nacionalnosti zatočenim u krugu bivšeg šumskog gazdinstva „Majevica” na lokalitetu Okrajci- navedeno je između ostalog u pisanoj informaciji iz Tužilaštva u Brčkom. OK, možda nisu samo šamari, možda su i šake radile, ali čovjek nije ubica.
Suđenje u BiH je ko je bogati pa tako i ko ima bolje pozanstvo naravno i koristi ili neke protiv usluge, zar mislite da je sustvo nezavisno to je priča za malu djecu, ono što svi znaju da je sudstvo alat jakih mafiskih krugova.
Peljto mijenjaj advokata, jer Fare ako nastavi ovakvim načinom ukopat će te.....
MENSUR PELJTO BOSANSKI SIN !!! IZDRZI DO KRAJA !!!
sramota je da ovako tretiraju bivše pripadnike hvo-a. Ne daj se peljto.
ja ovdje ne vidim problem,peljto nije nikom dlaku sa glave skinuo,oni se slikaju po grbavici sa snajperima na fejsbuk stranici raja sa vraca i još se sprdaju a znamo koliko je djece ubijeno i žena
"Mensur Peljto.. odero me!"
sudija pedofil