Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA institut za robotiku, sektor za programiranje, izvršio cyber napad na profil ruske ambasade.
al me nasmija
Mogu biti tri stvari: 1) Los prevod. 2) Sarkazam. 3) Namjerno ga ukopavaju s tom porukom kako i izgubio povjerenje gradjana, a tako izgubio i izbore. Možda je Rusima u Interesu da ponovo pobijedi SDA klika.
Ovo sto radi jedna ambasada je samo pokazatelj ne ozbiljnosti ambasadora da je normalna drzava odmah bi bio protjeran o kojim igracima prica pa nije lol igrica.Boze baci ciglu i budi precizan.
Građani ruske federacije podržali Denisa, što ne treba čuditi jer ideološki su identični, komunista i komunisti..
Ovakvu poruku šalju samo da pomognu na izborima nakitu i SDA. Duboka i dobro pokrivena linija preko Ankare i velikog prijateljstva Ankare i Moskve, pa nazad. Do Beograda i Bosne, a Ankara opet tu???
Votka, previše votke.
Lijep i duhovit kao ruski ambasador
Komunisti i jesu Ruski igraći, nema tu dileme, Nikšić je to sam i rekao da ne voli Muslimane
ha , to samo znači da Ruska ambasada želi SDA na vlasti, ništa drugo.Naravno , skupa sa Turcima ...Naravno skupa sa Srbima...Aferim.
Poručuju da su debili krezavci iz ruske ambasade
komunistička braća, šta je tu sporno
denis mlati praznu slamu, na alost nem apojma ni sta pis eili ti porucuje nekom, to rusima odgovara kao i novom udruzenom zlocin.poduhvatu nasih susjeda
Trebao je imati moj glas,ali poslije ovoga ništa od mog glasa za G. Denisa
Mahalska posla
Ni ruska,ni srpska ni hrvatska ni turska čizma.samo bosanska hoda bih
Otvorenim pismom ih Denise! Torbicom ih Fuade!?