Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja, cijeli svijet to vec odavno zna i non stop pricaju pricaju pricaju a RS i dalje postoji dodik pljacka svoje srbe i zivot ide dalje...ujo vuk magarca..
Kako god je počelo, makar i od Bakira, odnosno njegovog tima. Bitno je da se stvari istjeraju na čistac makar i poslije toliko godina.
baš me čudi da je komisija donijela takvu odluku
...vjerujem da ista logika vrijedi i za 1. mart...
Odlican zakljucak. Mislim da ni taj datum nije "u skladu sa vrijednostima kao sto su tolerancija, jednakost i pravda", kako to Venecijanci kazu... Definitivno nije nastao na komprisu, i mimo volje citavog jednog naroda.
ovo je samo dokaz da "šumska" može nestati u roku od 15 dana da se Bošnjački političari zauzmu u punom kapacitetu ali neće,i ovo je samo predizbvorni trik korumpiranog Baketa a o onoj dvojici(Zlaja i Faraon Fahredin) necu ni da pričam.Šumska mora i nestati i nestat će smao polahko dok Bošnjaci dobiju lidera koji nije servska sluga i špijun.
Može jakako ako mi vrate sve što je oduzeto zadnjih 130 godina. Dodo i njegovi bi bili mala maca za mene i moje. Odpuhao bi iz Aleksandrovca i okoline od 100 km za čas.
Cijela genocidno-maligna tvorevina izgrađena na zločinima i genocidu je uvredljiva i diskriminatorska, ne samo prema bošnjačkim žrtvama, nego za sve vrijednosti koje spadaju u domen ljudskih prava i demokratije!
Izvini TI, ali za mene je dan kada ste se otcijepili od MOJE zemlje, preglasavanjem i mimo mog htijenja, bio propast mog dotadašnjeg života, pa ga VI slavite? Odakle VAM PRAVO???
TurĆine, ja sam ponosan što je moj otac genocidaš koji je branio moj grad i nije dozvolio alijinim zlikovcima, koljačima i uvezenim mudžahednima da me otjeraju sa moje djedovine iz Banja Luke, pa ti vidi šta ćeš, osim da crkneš od muke.. Ponosni smo na taj dan, a ako vam se ne sviđe, pustite da se lijepo odcjepimo, tjerate nas da živimo s vama a očima nas ne možete gledati, ali neće ni to dovijeka biti tako...!!!
Siguran sam da ako uputimo zalbu ovim sudovima stranim po pitanu genocidne tvorevine da bismo mogli dobiti presudu u korist pravde pa da smrdska nestane, no ne znam zasto to niko ne cini
Zato, jer je Deyton ozvaničio postojanje RS i bošnjaka. To je pupčana vrpca koja ih veže.
Na sto zalbu i kojim sudovima? Da bi uputio zalbu, moras vec imati neku presudu. A ne znam ni koji bi to sud bio nadlezan za kolektivnu krivicu jednog naroda...
MA NIJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ma ja, da se znalo da je diskriminatorski, sigurno se ne bi odabrao taj datum. :p
"Evropska komisija za demokraciju putem prava, poznatija kao Venecijanska komisija" ... bjezi narode eto dolazi "demokratija"