Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti ne bi trcala za bajram al bi otisla na bubamarin kocert
Kod vas u B.Luci ako srbin ne pobijedi ponisti se trka.
Sta ti ovdje vidis dobro,ustvari da li zapravo i vidis dobro, kad kontrolisao vid?!Ovo ovde uzas!!!!!Kvare ugled grada, za ovakvim guzanjem za fotografisanje!
Hristos vaskrse! Vaistinu vaskrse!
http://www.youtube.com/watch?v=lsm523QRdMI&feature=related
kako ovo srbi u sarajevu, i to prvi, a svasta pa reko kusturica to ima samo u crtanim
ja sam trčao vivičitu 1995 tad se trčalo kroz hodnike ksc skenderija bio sam 24 a bilo jeoko 300 učesnika..joj kadse sjetim majko moja draga...bolje bilo tad nego sad
Imal kakva hanumica da joj je dosadno? Najest cemo se prasetine i omotat eksplozivom, pa oprat sve grijehe.
@Taban: http://www.youtube.com/watch?v=wDNXve2vd4Q Bas ste vitiki i lijepi. Pogledaj posebno od 01:00....majko moja mila...kao da svi kolektivno imaju neki genetski defekt.
mislim da niste vitkiji sto manje jedete nego sto nemate sta jesti,sto ste u zadnje vrijemu u qurcu,nabijem vas na krst na ovaj vas danas vaskras! a uostalom vi srbi jedva cekate kad ste u Sarajevu da pucate po cevapima i pitama,jer to je hrana a ne vase svinje..
eto koliko srbe imaju svoj zivot,vaskrs i vaskrsnuce onog razapetog po ko zna koji put slave komentarisuci po sax! Uzas...bolje vam je da se iste kupati bar da ste danas cisti
Srbi manje jedu jer nema para pa su vitkiji, osim toga nekoriste auta, vise pijehe na poso ili u skolu tako da su u kondiciji boljoj i evo rezultata. Nase Bosnje samo cevapa,bureka, kafa, nemas se gdje parkirati u centru jer nece bosnje da hodaju po kutiju cigara i eto vam ga sad, srbi pobijedjuju u sred Sarajeva, al vala zasluzeno, i Lady Gaga malo jede, srpski recept. Halal vam vjera srbi i srpkinje.
Joj hrpe malih ulicara..eto kakva su nam djeca
@@ Kome nama??? D r k a s pojmove decko. Ali u svakom slucaju si tenkre...
je*b*em ti sestru u vrh cmara
hajd kad si napomeno, piSam vam se u odu vodicu sto se prskate, poSerem u slavski kolac i nabijem na tuki sVetog SavU
Cuvaj se ti brate srcanih. Krenulo nesto medju sportistima. I naravno slazem se sto se tice nacionalizma tj. fasizma u slucaju BH robova...