Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima BiH historije, još kad bi je znala promovisati ko druge zemlje pih. A ne bosnjo samo zna da pljuje svoje, to mu je hobi no1
@RedwasnotTheImpostor bošnji historija počinje 1463, odnosno tek onda kada BiH nepovratno gubi svoju samostalnost....
Kroz Bosnu je prošlo i otišlo 100 religija, narod isti
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne razumijem zašto je ploča slikana samo iskosa i sa 2 metra tako da se reljef na njoj jedva vidi. Valjda zaslužuje da na bar jednoj od 4 fotografije bude u punom formatu, tj da se vidi šta se otkrilo.
@kolorit , valjda krstovi i cirilica pa im se ne svidja
Svaka cast arheologinji Snježani Vasilj iz Mostara!
De vi srbo- hrvati brinite o svojim crkvama historija ne počinje i ne završava s kršćanstvom. De ba malo šta pročitajte pustite mitomaniju.
fino otkriće ! u ostalom ostaci ranog kršćanstava u bosni potiču čak iz trećeg vijeka.
Kršćanstvo duboka istina beskrajno kulturno nasljeđe Bosne i Hercegovine
Koja korist..da Ste našli rudnik zlata..tek bih onda nahrlili harlovi..a ovi naši,,prapolitičari ne znaju ništa..sem zavađanja ijagme za fotelju..Dugo če to potrajati..dok oni zauzmu,,busijee...
@fbUser1586214898 Pa imali smo rudnik zlata ,srebra i plemenitih metala pa ih poklonili Englezima prošle godine.
Samo da ne bi zla sa istoka, ovde bi sad ljudi živili u miru...
@Jebachizdijaspore012 ,eto i Rimsko carstvo razajebo i zaprijeti im dolaskom Džeke,..
@jamesbond123 I to potvrđuje upravo Snježana iz članka
@jamesbond123 ja kritikujem narod, isključio Bošnjake jer pripadam istim i znam mentalni sklop. Hrvat i Srbin svoje znati čuvati 😉
@RedwasnotTheImpostor to potvrđuje uprava ova Snježana iz članka
@fbUser1580842179 ,u 9. stoljeću Crkva je bila jedinstvena(bar po pitanju Istok-Zapad) i stoga nećete naći te vaše razloge za zavađanje ljudi,i sada vidim s kakvim polupismenim ljudima ovdje na KLIX-u polemiziram i gubim živce,..
Laz..oce da Obmane ovu novu Historiji..nemojte se vi nista sikirat..Mi cemo jos koji bilbord napisat i reci vama sta je ispravno..cuj u Bosni Krscanstvo i to u 9 stoljecu...Sad ce rec da je i Kulin ban bio krscanin...i sad jedan musliman sto misli glavom,upotal se..sta,kako postavil pitanje barem..da nije bas sve onako kako na bilbordu pise...????
Pronasli bezicni kabal...
Još samo malo slaži da je neko vidio Gospu or whatever i eto fanatičnih baba iz Italije
100% srBska ploca. Nemoguce da je necija druga :)
jamesbond123 Sean Connery isto.
Velikobosnjaci (ispamisti) na fadilovim aparatima