Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta što se nije pojavio drugi bošnjački član predsjedništva g Komšić. Očito je da ovo nije njegova fešta
Po ovim komentarima reklo bi se da današnji mošnjaci djeci daju imena Tvrtko,Stjepan,Katarina, Hrvoje a ne neka imena koja su došla s turskim okupatorom i njihovom čudnom sektom.
Koji k***c zastave HVO-a
Gledaj ti ovih sto bi ko fala gradili drzavu skupa sa druga dva naroda. Cim ugledaju saharu ili orla povampire. Samo da napomenem da ste bili 600 god sa okupatorim branili ga i slavili. Lutali 600 god ko ste i sta.ste i skim ste. Unistili bosanski preporod i fra ivana jukica a danas ga navode kao primjer hahahaja joj oplacem kad god vidim vasu pricu o kraljevima koju ste naucili 98. A dede vam umrle pricajuci kako su ti kraljevi bili neprijatelji hahaahhahahaha
Sutra se na istom mjestu ocekuje skup fatihasa da zauce koju dovu.👳‍♂️
93 hvo sa kakanjske opstine otjerao bosnjake iz svojih sela .hvo se opet vraca.hocel koja zastava sa ljiljanima proc kroz siroki illi posusje
Kakve veze ima hrvatska i hrvati sa ovom Bosanskom kraljicom koja je umrla 1478 ? U vrijeme njene vladavine nije bilo srba ni hrvata nego BOSNJANI odnosno BOSNJACI !!! Ovdje treba zabraniti zastave od jednog majoriziranog naroda , u vrijeme kraljice su bili LJILJANI , ili samo sadasnja zastave BOSNE I HERCEGOVINE.
Zvuči prilično katolički Katarina
Prilicno katolicki zvuci : JA KATARINA CERKA STEFANA HERCEGA SVETOG SAVE .
@gooUser1571683312 I Srbi su bili jedno vrijeme katolici
Ja Katarina cerka Hercega od Svetog Save Stefana , a potomak Cara Stefana ( a jedan je SILNI CAR STEFAN ) ,Kraljica SRBA iz Bosne i podrinja i zapdnih strana i soli i usore . PRESTANITE ME ZLOUPOTREBLJAVATI VI HRVATI I MUSLIMANI .
@gooUser1571683312 zar nije Dušan dobio krunu od pape? Hi hi hi. I srbi su nili katolici, nemojte se prosipati.
Povelika kolona titovih pionira he he
Ja Katarina iz Kuce HERCEGA SVETOG SAVE , kraljica Srba i bosne i podrinja i soli i usore i zapadnih strana . Porucujem Bosnjacima i Hrvatima da procitaju moju titulu i da se prestanu svađati cija sam .
@gooUser1571683312 popravoslavljeno hrvatsko pleme, uz nogu.
Slave Kurvu koja je pokrala Bosansko BLAGO.
a jelena kad je cula koliko turaka prelazi zeleniku/drinu zapalila za rim verovatno sa drzavnim novcima.kad je mehmed 1463g prelazio zeleniku udavi mu se konj i rece covek ova voda je drina/duboko na turskom i osta drina.i dok je jelen mudro odmaglila za mir turci su porobili bosnu za neverovatnih 20 dana a stefan tomasevic verovao turcinu na rec pa mu mehmed licno odsekao glavu ispred jajca pred postrojenim vojskama.
bobovac bio opremljen 1463g da se brani godinu dana najznacajnia tvrdjava i najobezbedjeniji tvrdjava u bosni i turci ga zauzeli za pre podne.onda ide opet prica da su poptplatili nekog da turcima otvori kapije ali ta prica je prezvakana.bobovac pade za pre podne a bosna za 20 dana u eri konja i goluba pismonosa
@gooUser1571686782 tad nasta izreka bosna pada sapatom a mirna bosna je posle ppohoda mice latasa 1850
Sretan vam dan ljiljana Cavara i ostali Cavarici
Kakve veze ima Katolicka crkva sa bosanskom kraljicom Katarinom i ostalim bosanskim kraljevima. U srednjovjekovnoj Bosni je bila prisutna Crkva Bosanska, koja nije bila ni katolicka ni pravoslavna, ( Klaic. Malcolm i svi ostali ne-balkanski izvori), dok je katolicki Papa nije unistio jer je navodno bila hereticka. Jos je Papa odbio da pomogne Bosni u momentu invazije Turaka. I sada oni svojataju kraljicu Katarinu, valjda samo zatoi sto se zove Katarina a nije Fatima.
Esade gdje ti učiš povijest u dzamiji mozda?