Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A to kad "migranti" narkomani, lopovi, smrdljivi bezobraznici ljudima pale kuće to niko od novinarčića ne objavljuje.
Odose oni po kucama dijasporaca zauzet sebi smjestaj. Ako dijasporci koji su dosli ovih dana planiraju duze ostati od Nove godine na odmoru bolje da odmah idu nazad danas-sutra da ne bi morali kozoyebi da ih istjeruju. Eto koliko smo glup narod sta smo sebi dozvolili ko retardi iz srednjeg vijeka ha ha ha
Prije optužbi ovih ili onih, je li se provjerilo možda, da li je isceniran događaj u toku ove cijele kompleksne političke situacije? hmm
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
IOM ih natjerao da zapale kako bi se lakse vratili u Biru. To je hvala nama u Krajini sto smo ih docekali, hranili i oblacili. Gamad obicna!
@neutralan44 Ne zna IOM kakve smo mi mrake... mogu i sebe zapaliti ali ući neće.
To je tako jer mi mislimo da će se drzava sarajevo trgnuti i naći rješenje ne neće njih samo smrdljivo sarajevo interesuje!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šljam ucjenjuje. Treba sav taj šljam skupit na neki stadion i bacit par granata.
j.bi ga sad... morat će nazad u sarajevo razvijati turizam...
Što li nama ovo treba?Humanost je jedno,ali ovdje se radi o desetinama hiljada vojnih obveznika o kojima pojma nemamo ko su,šta su radili posljednjih godina,da li su bili u ISILu........najmanje je tu žena i djece :-(
Banda je palila satore i u Grckoj pa sto ne bi i u BiH. Bjeze od zakona iz svojih vukojebina pa sada mi imamo sa njima problema!! Eto im evropske granice pa neka pokusavaju proboj pa ko ziv ko mrtav, ´rvati ih jedva cekaju na nisan.
lepa lipa lepo gori.
Bosna je dobila stotine milione aura od EU da za migrante izgradi prava naselja i zgrade, a ne da ih smesti u ovakve šatore.. Ko je pare pokrao!
I ja se pitam, vjerovatno da se kupe zlatne kašike
A blesave bosnje vjesaju turske i one arapske zastava po sarajevu 😂😂😂
Mjestani ga kresnuli...
popalili sami, ja bi sve ovo nazad preko Drine, pa nek se snalaze
Borce ste na slične radnje tukli,sudili
Ja sam iz Bihaca i svjedok sam migranatskog bahatog ponasanja ovih godina.. Dosta vise! Hoce u BIRU? E NE MOZE!
Ovo je vlast zapalila koja je uzela milione za migrante a nije im riješila egzistenciju, nisu ovo migranti zapalili! ! ! !
Ko ih ne zna skupo bi ih platio. Ovako su i na Grckim otocima palili u nadi da ce im biti dozvoljen premjestaj na grcko kopno ili u boljem slucaju i da ce ih neke zemlje( Njemacka) primiti jer su ko fol ostali bez krova nad glavom.
Nosite im 'rane hanumice, i mi smo nekad bili izbjeglice...
ovo su mjestani namjerno zapalili, da ne mogu tu biti migranti, sad lagano van drzave, al to ne moze, primili su pare za njih, naroda se nije pitalo