Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Roštiljaju uhljebi, zapališe sve...
Nije nego čiste pred proljeće pa zapali ledinu. Nešto kontam zamisli ulazim u Beč ili Berlin a Svabo zapalio ledinu da gori 😄😄😄
ne rostiljamo vec radimo u drzavnim firmama za drzavni praznik
Brdo na kojem su nasi ratnici odbranili Sarajevo.
i večeras je gorilo
moliti Boga da nisu posredno digli koju minu u zrak
kada se pitate, zašto se sve naplaćuje, zasto se sve mora kažnjavati i zašto su svugdje nadzorne kamere? Zbog idiota koji su na zapadu manjina ali ovdje izgleda većina. Većina ispašta zbog idiota. Još.
Hoće li se više kupiti bar jedan kanader? Koliko su para potrošili dok su se svi izredali u Dubaiju o našem trošku, mogli su za te pare kupiti makar jedan kanader.
Cisti se teren za nove zgrade
tibra teren priprema ?
Pripreme za novo gradiliste, ovuda su se bitke vodile i najvjerovatnije ima mina..
naravno da je.
vazda neki belaji u i oko sarajeva. vise paznje i sabura fali narodu.
previse se pilo a premalo alahalo, nikakvo cudo.
Haj da je nasa marka (BAM) zaduzena do zuba, presutio bi covjek, ali u odnosu na Euro smo stabilniji od mnogih zemalja a ne mozemo jedan kanader da nabavimo. Sve i jedna starnka je problem, od SDA do Trojke, od HDX-a do DF-a, od SNSD-a do PDP-a. Nijedna nije nabavila kanader.
obiljezavaju ljudi 1.Mart. Sta vam je.
Stoka se digla paliti, kako bih ga ja strpao 10 godina zatvora bez milosti. Kako koja godina prolazi narod sve gluplji i blentaviji.
glasali za takve, i onda zatvoreni krug
Sreća pa sam na poslu bio bi osumnjičeni🤣
Sumnjivo lice :D
To Mifko pali hahaa 🔞kad gori žuć neka gori i hala... Ovo bi trebali palit vatrogasci i vježbat gašenje..