Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I niko nece biti kriv sto je najzalosnije.
"Tek kad sasječete posljednje drvo, tek kad zatrujete posljednju rijeku, tek kad upecate posljednju ribu, tek tada ćete saznati da se novac ne može jesti." Proročanstvo Cree Indijanaca
Mini centrala Maxi zagadjenje. Rusite ta vnago unistice i ovo malo pitkih voda sto je ostalo
koje su nacionalnosti ribe?
Vito Corleone .... nije on kriv ??? hahahahahahaha .... pa ko je zadržao taj mulj ? I budala zna da će se ta miniakumulacija zasuti muljem. Bez te brane mulj je direktno ulazio u jezero.
sardinaaaaaaa, povoljno sardinaaaaaaa
Poslije muslimana kod Zvornika, došle su na red ribe
Cuj nije on kriv?! Jok ja sam kriv zato sto i dabar pravi bolje brane nego ti i od kvalitetnijih materijala pa ti se sve kvari. Vazno je brzo zaraditi makar sve ostalo pocrkalo.
Platicete za ovo theroristi
Mini HE su jedno veliko zlo po okoliš. Lak izvor para i zato se bogatuni takmiče da još više uvećaju svoje bogatstvo. Borite se protiv njih gdje god možete!
Albanci bi sad uzeli buldozer i sravnili sve
Budućnost manjeg bh. entiteta