Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imace bih vise tabla nego stanovnika ako budu to fino odradili i obiljezili svaki zlocin
Ovo bi u eresu trebalo da stoji na svako 100 metara
Realno nema te opstine u BIH da nije krvlju zalivena...BIH je jedno veliko stratiste.Meni stvarno nekada zasmeta kada se samo prica o Srebrenici,Sarajevu a druga mijesta kao nisu ginula.Kao da se u drugim sredinama nije stradalo...Krenes kroz Podrinje,svako vece mjesto tabla sa stradalima da li srpskim ili bosnjackim nije bitno,Hercegovina isto,Posavina,Krajina itd...Ma jedno ludilo koliko je narod stradao!
Ovo samo pokazuje koje smo mi Bosnjaci moralne vertikale. Mi obiljezimo mjesto stradanja par nevinih civila, a u prijedoru nema nijedan spomenik preko 3000 ubijenih civila. Čak ne daju ni spomenik za ubijenu djecu Prijedora.
Čuj par civila????I to je previše, a to za Prjedor je njuhova sramota treba biti dostojan a ne ko npr.oni.
to biljeze fbih,a u rs ako zadzu najbolje daje cijelu obiljeze
Bošnjaci su uništili živote 350.000 nevinih Srba
Srbi prednjače pa zlodjelima na teritoriji bivše Jugoslavije
@gooUser1557172336 I ja se slažem da su Srbi počinili najviše zločina, i drugi su činili zločine sam za sada to vješto prikrivaju i minimiziraju druge žrtve.
Agresor nema žrtava već samo gubitke
To nije normalno šta su Bošnjaci radili nevinim Srbima
@NsGor to nije normalno koliko si ti retardiran, Turcine. Kupi prnje i pravac na Kurir.
@NsGor ja se samo pitam zasto ti jos uvijek nisi banovan? Ti si ona mala srpska hinja koja stavlja nacionalisticke komentare i niko ne reporta ali zato ja dobijem dnevno 50x banova ,puj.
Obiljeze stradanja pripadnika teroristicke vojske JNA koji su cinili agresiju na glavni grad nezavisne Republike Bosne i Hercegovine? Pa ovo je sramota i pljuvanje po zrtvama bosnjacke nacionalnosti u Sarajevu. Ti vojnici su ubili nekoliko Bosnjaka prije toga.
@MoRamboArmijeRBiH ....obiljeze stradanja pripadnika REGULARNE vojske JNA u to vrijeme. Pa ovo je sramota i pljuvanje po zrtvama svih nacionalnosti u BiH.... Kako ti znas da su ti vojnici ubili kako kazes nekoliko Bosnjaka prije toga.
Tito je gowno...JUGA JE SRANJE A JNA JE LITA
@Ecolo Ti si željan pažnje ali ne onakve kakvu ti je tata davao...