Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro mozete otvoriti web site www.eaglesoldier.com Islam je opasnost za cijeli svijet a pogotovo za Evropu. saznajte kako uskoro
Ignoriraj sloveniju i bice nam bolje svima
Stovani gosp. Ijaoj Za informaciju o franjevackom upravniku Jasenovca pogledaj: Malcom Noel, Bosnia;A Short History Robert Cohen, Hearts Grown Brutal A za casne sestre je opste znanje iz svjedocanstava i mozes naci o tome u bilo kojoj knjizi o Jasenovcu, osim u onoj sto ju je Tudzman napisao. One su ko bajage brinule se o hranjenu, lijecenju zatvorenika ( a znas i ti kako su ih dobro lijecili i hranili). Srbi i komunisti su mogli izbjeci smrt ko bajagi ako predju na katolicanstvo, a casne sestre su bile zaduzenu za naobrazbu i da im spase duse (kako humano) ako nisu nista mogle ucinit za zivote. Za Zidove se znalo da su im mogle samo duse spasit, jer su oni ubili Krista. Ovo mozda jeste nova povijest za neke Hrvate ali budi siguran i ovo mozes sam potvrditi je ovo historija koju uce studenti svih kozmopolitanskih sveucilista Zapadne Europe i Amerike. Ove dvije knjige, za koje sam siguran da su prevedene na Hrvatski ili na njegovu jezicnu bracu Srpski i Bosanski, se citaju kao obavezna stiva na svim programima historije Balkana na univerzitetima na zapadu. Potrazi ove knjige na internetu pa vidi sta se kaze o autorima. Pa i procitaj ih. Dosta su vasi Hrvatski intelektualci prozivali Srbe da su genetski genocidan narod. Krajnje je vrjeme da naucite istinu o svojoj toboznjoj povijesti, prema kojoj je medju ostalim Marko Polo Hrvat i da su Dubrovcani a ne Kolumbo otkrili Ameriku, i da je pocnete zvati ko sav civilizovani svjet HISTORIJA. Jedini ste Europski narod koji ne koristi neki oblik ovog termina za ovaj pojam. Mozda je to zato sto ste, kako su Pavelic i Tudzman rekli, narod Iranskog a ne Slavenskog podrijetla. Medu ostalim jesi li se ti ikad upitao matere ti sto je Papa onako sakat morao doci u Bosnu da se izvini za grijehe katolika na onom polju kod sela gdje znas da je katolicki svecenik vodio Hrvate sa nozevima da pokolju 3000 Srba. Mozda ovo nisu ti javili na HTV-u ali budi siguran da jesu na CNN-u. Potrazi transkripte o tome na CNN websitu. Ukucaj Papa's visit to Bosnia, pa vidi sta kazu o vasoj povjesti. Sto se ne upitas sto se i Tudzman morao prvo izvinit UN-u da bi primili Hrvatsku u UN. Na vama Hrvatima sadasnjih i buducih generacija je da izbrisete mrlju koju su vasi ocevi ostavili na vasu historiju. A to ne mozete ostvariti poricanjem. Ugledajte se na vase historijske saveznike njemce, ciji ste bili saucesnici u Holokaustu. Ne treba vas niko prozivat o vasoj "povijesti" do Zidova. Budi siguran da to rade i na zapadu pljuju na vas i na katolicku crkvu vise nego na Njemce
kompleksi KMETOVSKI iz tebe govore Ivo
""ne volim slovence. ces da govorim slovensko, ta narod resno ne maram, ker nas je pljackaj kjer god je lahko mogel. "" papak, pravilno bi bilo: " Ne maram Slovencev." Čeprav govorim slovensko, tega naroda zares ne maram, ker nas je ropal kjerkoli je lahko."
"""""Jesili procito onaj komentar o troje djece u Jasenovcu, ciji je upravnik bio franjevac i u kojem su casne setre pokusavale pokrstiti zatvorenike prije nego sto ih pogube""""" ooooooo nova povijesna otkrića ..... gdje to piše, metere ti, intelektualac.... ...vidi vam samo kozmopolitskih komentara, pa ko vas ne bi poželio za komšije....
ma nista nego se opet udruziti s hrvatima pa im jebati mater slovenacku..ionako nam treba malo mora..pocistiti sloveniju pa onda gamad po rs i sumadiji... ja odoh da guzim po sloveniji.. malo smucanje malo tucanje!!!
ne volim slovence. ces da govorim slovensko, ta narod resno ne maram, ker nas je pljackaj kjer god je lahko mogel.
ucitelj ivo ne smijes svoje misljenje izraziti ni pred kim u svojoj blizoj okolini pa se na portalu ispucavas, da hocemo mi BOSNJACI pameti doci pa pokarati sve vas jebene bogohulnike po ovim nasim gradovima, a mi ko budale toleranciju furamo, slazem se jedino kad kazete da pameti nemamo, jer da imamo ne bi vas ni u zadnjoj vukojebini u nasoj lijepoj Bosni bilo, a tako ce i biti, samo da se osvjestimo, taman dok se vi jos vise opustite, mrs u crkvu nek te kara tvoj vjeroucitelj k'o sto te u ranom djetinjstvu kar'o pa si takav jadan ostao...
jel ko sta brani za katolicki skolski centar ??! ovdje u Sa ?! ja koliko vidim da se samo prosiruje taj Katolicki pitanje jel ima i dozvolu kod nas to prodje bez ikakvih problema a nas vazda jebu uzduz i popreko.. haj navikli smo mi al polako kada mi pocnemo ima sve da vratimo :)
treba uvesti embargo na slovenacke proizvode jebi im mater kupovacemo kineske proizvode
Svinjska mast je veoma dobar konzervans. Slovenci su prije rata pravili pilecce hrenovke i pilece pastete bez obaveze da naznache da proizvodi sadrzze svinjetinu. I tushili ih po BiH. BiH joss uvijek ne kontrolise ni uvoznu ni domacu hranu jer nema Zakona i vet. laboratorija na nivou drzave BiH.
Prestanimo kupovati Lasko pivo, mlijeko, puter, skije i ostale proizvode iz Slovenije pa cemo vidjeti.
kristijan jebem i tebe i te mrtve
da je rijec o obicnoj dzamiji davno bi bila izgradjena. to samo nepismen covjek mozee reci. dzamija se je trazila od sedamdesete godine,pa nismo dobili ni dzamiju ni islam.centar. zato sutite kad neznate konji nepismeni,nesta diskutirate a niste upuceni u to. kao i obicno bosnjo misli da sve zna i u svasta se mijesa.