Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema tu manipulacije, glasaci su nasli nacin da pokazu svoju volju koja se razlikuje od ponudjenih izbora. Prava stvar za istragu su politicki programi dominantnih partija.
IZBORNA PREVARA JE NA SVIM NIVOIMA LJUDI PA DOKLE CEMO BIT CORAVI I MUTAVI??!??!?! KO TO VARA \"SAMO\" ZA PREDSJEDNISTVO A NE VARA I ZA SVE OSTALO*? I ŠTA SAD CE OVI STRANCI KAO DA OSNUJU KOMISIJU (KOJE ZNAMO DA NE SLUZE DA RIJESE VEC ZATASKAJU), TO ONI KONTAJU MI PAGLU?
Pa ja ne znam jeli se prave glupi ili su glupi... Ali mozda lezi problem u tome da se neko ne izjasnjava niti kao bosnjak niti kao hrvat... mozda je u tome problem a o srbinu da i en govorim ... Ali pametni svi pa ne smiju da kazeu.I ja sam prekrizio bas iz tog razloga ko ce meni reci da moram biti bosnjak ili hrvat ili srbin??? Ja niti sam rodjen u hr niti u sr a niti u Bosnjakistanu ili kako vec