Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt fašizmu, sloboda narodu.
Tikskok jesi cuo za Pozderce
tako je jaro sfsn!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne možeš pobjeći od svoje antifašističke prošlosti iako se neki trude da je izokrenu
zastava petokraa kod spomenika crnim labudovima? pa ta ista bila na tenkovima koji su sijali smrt 90ih
@11protiv1: Loše ocjenjuješ neke činjenice iz historije. Zato nam se stalno fašisti vraćaju. Ovjde se slave antifašisti koji su ginuli u ww2. I ginuli su protiv istih fašista koji su nas kasnije pod zatavom Jugislavije napadali.
Hvala Bogu pa su samo starci i to iz Smrdije
Smrt fašizmu drugovi!
Živio AFŽ!
Bravo,brigada opet svih nacija ako zapne iz cijele Juge da se borimo protiv danasnjeg fasizma
Igmanski marš je bitan događaj u našoj istoriji i nek se obilježava. Ali kad vidim Jugoslovenske zastave i petokrake na čelu odmah me podsjeti na JNA, 90 godine, kada se pod ovim simbolima uništavalo naše gradove, ubijala djeca i nacinio genocid nad mojim narodom.
juriiiiiiš drugoviiiiii!
lijepo je vidjeti zajedno antifašiste. LJILJANI I PETOKRAKA NA ISTOJ STRANI. 40-ih PROTIV ZLA, 90-ih PROTIV ZLA.
Zašto?
Koliko glupa svijeta
Nevoljo òooooo !!💅💦
Koji pacerluk, vraćamo se nazad. Probudite me kada budemo u vremenu Kralja Tvrtka....
marš
Zastava sa ljiljanima oznacava period raspada Jugoslavije i povratak na nacionalno podijeljenu drzavu, samim time nema nista zajednicko sa Igmanom i idejom Jugoslovenstva.
Ta ti je dobra,dobra dobraa,ovo ništa nevalja !!!!
jeli ovo Izet Fazlinović snima opet seriju
Koliko cinizma, koliko mržnje prema muslimanima od dijela ovih što ko biva ganjaju ''europske vrijednosti''. Ustvari, možda to i jesu te vrijednosti. Fašizam se vinuo u nebo čak i u Njemačkoj. Kažu kako je u Gazi ubijeno 9000 terorista!!???????