Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa ja vama više ne vjerujem,prije 15 dana ste govorili da će pljuskovi za 1. maj,a danas kažete da je sutra sunčan dan,e pa kad ste mi već unaprijed upropastili 1. maj,da i ja vama unaprijed koji put opsujem od -do...
Kardinalna greska, citati na kliksu vremensku prognozu.
Pa gdje ti moze neko 15dana unaprijed dati prognozu? Covjece ne mogu ni 3 dana a kamol 15..! Gledaj ovo super su mi,i gotov svaki put tacno ukucaj ovako npr.. www.google.com i onda upisi Wetteronline Tuzla ili drugi grad nebitno.. ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovako i prosle godine bilo sve lijepo ljudi zasadili krompir sve spremno i odjednom kisa , i poplave
Temperatura kao politička situacija u BIH.
vi bi ste se trebali zvat kontra prognoza, sta god prognozirate kontra bude
"_ S obzirom na to da se radi o rezultatu numeričkog modela prognoze svakako treba pričekati još koji dan da se ove procjene i potvrde." Drugim riječima, treba sačekati da svi nabrojani dani prođu, pa da vidimo jesu li pogodili. :)))))))
Klix i Accuweather od Majstorovića prave majstora.
Čekaj, zar niste govorili kiša i pljuskovi za 1 i 2 Maj? Kakvi ste vi Amateri postali.
Naka oscilira ko god hoće, ja ću nabaciti pola žgoljavog pileta na roštilj, pa makar i čuskije padale!
Slika => Banja Luka
Bila sam i u sarajevu i u BL i moram reci da su mi posebni i jedno i drugo ali BL mi se cini malo vise cistija i zelena dok u sarajevu nema toliko zelenila.
Lik5 sta se odmah uvredio? Ja kritikujem sve gradove gdje prolazim. Ta tvoja reakcija je tipican sovinizam. Sarajevo nije idealan grad. Ima pozitivne i negativne stvari u tom gradu.
Dakle super vrijeme za nas poljoprivrednike da ponike ovo što smo posadili, a ne da truhne u zemlji. Kiša je sad dobro zalila vrijeme je da ugrije i da ovo malo naraste i da možemo okopavati.
Jel to reko Vuko Zecevic jal Cedo Orlovic?
Za mene to ne znaci te temperature sjedem u Laborgini i razladim se...! https://www.youtube.com/watch?v=3d6pumDP0z8
HAARP.
što znaci? sta?