Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi dobili dojavu, izašli na teren i rekli "Vidi fakat mrlja", nazvali druge. Drugi došli vidjeli da ima, javili trećim. Dolaze treći, kažu " Sjo' vidi mrlje ocam', zovi policiju". Dolazi policija, pravi zapisnik u kojm piše "Mrlja na jezeru, 05.07.2017 - 17:30h" i tu staje priča o mrlji. Oni su uspješno isprebacivali obaveze jedni na druge, zapisnik napravljen, niko nema adekvatnu opremu za ispitivanje i uklanjanje mrlje, raja će da se potruje. Državo - stidi se !
😂
@RepubIikaBosna …dok ovi ostali zagadise i vodu i vazduh i politiku… sve…
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta tu ima čudno !? 20 godina niko ne vodi računa o zagađenju jezera. Bošnjo napravi vikendicu i proturi cijev u jezero, kupa se i pliva u vlastitom izmetu i otpadu ! Sve apsolutno sve a hiljade je vikendica napravljeno poslije rata i sav otpad puštaju u jezero , i sad kao zabrinuti, fuj.. Nek konacno neka inspekcija radi svoj posao. Jezero je postalo otpadni kanal...
Sarajevske rijeke i zvanicno najprljavije u Europi. Cast Bosne su spasili Una i Bihac, koji su najcisci u Europi.
@DrunaJeGranica pa naravno da je neki prljavi smrdljivi arap
COVJEK RADI SAM PROTIV SEBE SAMO STO TO NE KONTA DOK GA NE ZADESI NEKA mrlja PA SE TRZNE I ZASPI OPET U SVOM BAHATU. PODZEMNE VODE NESTAJU I SVE CE VECI PROBLEM BITI ZA PITKU VODU. MI NEMAMO UREDJAJE DA OTPADNE VODE PROCISCAVAMO ALI BI MAKAR MOGLI VODITI RACUNA GDJE I KAKO SA ODPADOM TO BAREM NE KOSTA.
Eh sad ce celebicani i konjicani postati seici milioneri nafta izvire iz jezera
Ama sasuo papak ulje od auta ba u jezero,kontao otici ce to..svi pisu nafta,vi 'mrlja'..
jos se ova djeca kupaju...
jedan od tih sam ja u crnom sorcu
Majda Kovac CZ Mustafa Kovac CZ imali vas jos u CZ
to je JABLANIĆKA SAVJEST puna mrlja
A to?! Ma neko se p*sro :D
od trajekta mozda
Nezvanicno saznajemo da su nasi politicari imali manji godisnji odmor na jezeru...
Mrlja od ranije poznata policiji...
Nije samo izmedju Celebica i Ostrosca vec duz cijelog jezera skoro se prosirilo, a kruze neke price da je gore iz ''Igmana'' pusten neki otpad u vodu, pa sad...
Ma kome je do kontrole, nadlezni je na godisnjem odmoru sa sluzbenim autom.
Huh
Eh iznenadile raju mrlje na jezeru a svaki dan u Sarajevu prolazi raja ulicama smeca, i ista raja baca po ulici ko stoka. Ulice pricaju dovoljno o nama.
cvjetanje algi