Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su hrvati koji su dosli kod nas na odmor. Hvala i dodjite nam opet
Mi postali vikend nacija
OVO KO IZBJEGLICE IZ UKRAJINE OVAKO IZGLEDA GRANICA UKRAJINA POLJSKA.KOLKO SU POLITICARI U BIH PROTJERALI NARODA VIDI SE NA GRANICAMA.
Preksinoc prosao nije bilo 2 auta ispred 🫣
Odoše za tursku?
Da l' se na Izaćiću samo iznilazi il' se mòre i unić?
Da idem raditi za 1000e neto ma hajte molim vas da su to neke pare da se isplati ici, neka hvala.
Sve super ti radi za 1000 maraka i živi u još nezavršenoj kući koju je tvoj pra,pra dedo počeo praviti. Gluposti pričas u Njemačkoj skoro sve porodice s dvoje djece dobiju 1000 eura zakonskih socijalnih davanja bez plate.Al eto palamudi ti iz Bosne.
Čisto sumnjam da ti je neko rekao da moraš negdje ići.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa zar moskva i istanbul nisu ponos naših naroda,volimo putina i erdogana al hajmo svi u njemačku!
DubaiDzemat ...ne znam kako je kod drugih, ali je kod mene frizider u Bosni bio prazan 15 dana u mjesecu. U ovih 5 godina zivota u Njemackoj sam pojeo i popio vise nego za 15 godina u BiH, egzoticnog voca za koje 80% populacije u BiH nije ni culo, najskuplje cokolade, jela iz meksicke, turske, italijanske, kineske i grcke kuhinje, odjevao i odjevam 5X skuplju odjecu i obucu od one koju sam u BiH kupovao itd. itd. Sta reci osim Elhamdulillah
@genauso haj ne rise ti visis na klixu a kofol zadovoljan u Njemackoj, prijatelj radio kao viljuskarista tamo nakon 3god. dobio "povecanje" plate na 1800e neto jos morao placati smjestaj od toga a gdje su ostale stvari u zivotu, uzas!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je su li ovo kolone koje je Sabina ćudić najavila da će dolaskom na vlast Trojke krenuti ka BiH ili i dalje idu ka EU , ma laž ka i sve što nam slagaše našisti.
Gdje svi zbrisu za vikend majke vam
bježe ljudi glavom bez obzira
Sta se dješava neka nam neko dojavi iz stranskih zemalja .....hvala
Predramazanska posjeta.
hahahahh....