Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Granična policija i carina na godišnjem :D
@delirium Vjerovatno ima do njih, ali treba biti objektivan da najveću guzvu na granicama i naplatnim kucicama prave vozaci. Dok. Smo u koloni oni ispred su djubrad, a kada mi dođemo na red ponašamo se kao da smo jedini, dok nadjemo dokumenta, dodamo, pa saobraćajna. Pa ovo pa ono i eto guzve. Isto i na naplatnim dok nađem pare...
kerove i muslemane čipovat na granici da ne ulaze u ugostiteljske objekte, plaže i prljaju more. alarm da so oglasi ako probaju ući
Mama ti je kuja a tata ker
Iz Kleka vidim kolonu prema graničnom prelazu Neum koja počinje još prije Kleka, nekoliko kilometara!
A sve se nema.. Ja kupio metar drva za zime, komšiluk se okupio, zvjera i konta: "Odakle mu, *ebo mater".
ja mislio bošnjaci bojkotiraju hrvatsko more..:))
Vamo u Danskoj svi rekordi za vrucinu poobarani. Ne idem nigdje odavde ove godine. Raj na zemlji sa nekim od naljepsih pjescanih plaza u Evropi. Od kuce 10-tak kilometara. Neku noc sjeli na plazu predvece, hladan Tuborg i Saban Bajramovic... ma sta... i komarci s'nama pjevali.
A naredni mjesec ce mnogi pjevati KRIVO JE MORE !?😂
Kad se vrate, onda paštetu i margarin guli do narednog mjeseca. 😂😂
@DrvenaStolica nek pjevaju sta oce,ljudima i djeci ce ostat uspomene a potrosenih tisucu dvi maraka ce se nadoknadit. budi sretan da ljudi zive u blizine najljepse zemlje na svijetu!